- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Na akkor én is. Az asztali gépem, ami nagyon nem mi darab (még Abit IS7-E deszka van benne, Prescott P4 3.06GHz, GB 7600GS, meg 2 giga Kingston RAM, +egyebek). Szóval anno, még a Celeron és az FX5200 idején volt egy olyan gond, hogy néha játék közben elment a hang, majd kisvártatva fagyás (de ez nem mindig). Ekkor csak az segített, ha rendszer visszaállítást csináltam (ekkor még kezdő kocka voltam, nem is nagyon mentem bele). Tehát tudtam, mit tegyek (ilyenkor nem segített a reset, sem a driver újratelepítése).
Egyszer indítom a gépet, de nincs bejelentkező hang...na mondom szép, gyorsan rendszer visszaállítás. Megvolt, de semmi. Mégegyszer. Semmi. Driver újratelepít, semmi. Még vagy kétszer eljátszottam, mire rápillantottam a hangszórókra, és észleltem, hogy nincsenek bekapcsolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest