Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Na akkor én is. Az asztali gépem, ami nagyon nem mi darab (még Abit IS7-E deszka van benne, Prescott P4 3.06GHz, GB 7600GS, meg 2 giga Kingston RAM, +egyebek). Szóval anno, még a Celeron és az FX5200 idején volt egy olyan gond, hogy néha játék közben elment a hang, majd kisvártatva fagyás (de ez nem mindig). Ekkor csak az segített, ha rendszer visszaállítást csináltam (ekkor még kezdő kocka voltam, nem is nagyon mentem bele). Tehát tudtam, mit tegyek (ilyenkor nem segített a reset, sem a driver újratelepítése).
Egyszer indítom a gépet, de nincs bejelentkező hang...na mondom szép, gyorsan rendszer visszaállítás. Megvolt, de semmi. Mégegyszer. Semmi. Driver újratelepít, semmi. Még vagy kétszer eljátszottam, mire rápillantottam a hangszórókra, és észleltem, hogy nincsenek bekapcsolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest