Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cingi1979 #120 üzenetére
Én még a mester cikkének megjelenése előtt már kínai lapot vettem, mert szerintem meg tök jó...
RampageV...végülis nem annyira rossz, de... Nemrég volt HA- n is, de nem csaptam le rá mert
- ez olyan általános, közönséges, semmi különleges nincs benne, a kínai lap egzotikusabb (ez nem jelenti azt hogy nem kedvelem az Asus lapokat, a ZEN- es is az, meg a videokártya benne, és még sok cucc van tőlük, teljesen jók)
- EATX méret, az előkészített házam, Sharkoon VG7W jó tágas, de még abba sem férne bele ez a lepedő méretű lap, ahogy egyeztettem a méreteket.Felment a kínai lapok ára is amúgy, dollárban is, meg az árfolyam is romlott. Én még 125,88$- ért vettem Ali ESP EU raktárból, ma meg már 159,87 USD, de annyira király-feelinges lap, hogy most is ezt venném
szerk : ja és a C612- re moddolt XP telepítőm gőzöm sincs hogy felmenne-e a közönséges desktop X99 chipsettre. Valamint nincs fent a Win11 támogatás, viszont a kínai laphoz már igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest