Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cingi1979
tag
Mester! Minden tiszteletem a tied! Ez a kínai alaplap szinte semmit nem ér! Ár érték arányban pedig borzasztó drága! Arról nem beszélve, hogy némelyik csak 2 vagy 4 memóriamodult fogad. Nekem egy Rampage V lapom van ami 56k volt az eBay-on! Van egy másik Rampage V lapom ami 4x4 gb Kingston rammal I7 5820k processzorral és egy Noctua DH14 hűtővel volt 78k postával együtt az eBayon! Ezek a kínai lapok is 50k körűl mennek. Tehát nem éri meg ezekkel vacakolni! Ez csak az ÉN véleményem! Tehát ÉN úgy gondolom, hogy ezek az alaplapok szinte semmit nem érnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Battlefield 6
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest