Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Szép, igényes munka. Amikor a pexibe ragasztgatást néztem, nem hittem volna, hogy a vége milyen jó lesz. Első körben azt hittem valami látvány dolgot akarsz, hogy plexi előlap és akkor látni a bele a gépnek, de szerencsére nem így történt
Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy a kis nyákokat mi módon csináltad? Jó lenne, ha tudnék házilag nyákot csinálni, csak nem tudom mennyire költséges beszerezni mindenféle eszközt, vegyszert.
-
Dragscorp
csendes tag
Sima ívhegesztővel csináltam. Kb. 10mm-es közökkel pontoztam végig. Ha végig varrom, akkor a festék tengeri beteg lett volna a hullámokon.
Intenzíven hűteni kell, és nem szabad sorban haladni.
Egy lemezen nem árt előtte beállítani a gépet, hogy ne fújd vele ki az anyagot.
Azon a képen ahol száradnak az elemek, ott láthatod a földön egy régi ház burkolatát az volt a próba lemez.A Dragunov az elismerés a részedről, hisezn úgy szórtad a távcsövessel a hedshátokat mint az S3 VGA kártya a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis
-
GAlli
tag
Érdekel hogy milyen teknikával hegesztetted, csak pár heft ? vagy végig van varrva ? Hogyan csináltad hogy ne rántsa össze ?
-
vinibali
őstag
nagyon jó a címválasztás és munka is nagyon király lett. csak a képeket nézegettem nagyjából és azt hittem az elején, hogy átlátszó marad a plexi
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Dragscorp
csendes tag
-
ari_es
újonc
Azt mondják a türelem rózsát terem. Hát ez a rózsa megszületett, és igen gyönyörűre sikeredett.
Megérte türelmesnek lennem. -
törölt tag
Szia!
Ha valóban ez az első próbálkozásod le a kalappal. Igazán szép és igényes munkát végeztél. Nagyon pofás lett a kuckó.
Gratulálok!
István
-
jaja1981
addikt
válasz Dragscorp #38 üzenetére
Gondoltam.
Kb 250db-ot adtam el.
Sok ház kering itt a PH-n, amik tőlem valók.Ha kell van még ilyen tápom.
Lehet nem ártana egyet beszerezned tartalékba, ha elhalna ami benne van, mert ez nem szabvány táp!
Ha már ilyen szépen megcsináltad a házat, kár lenne ha veszne, mert nincs bele táp.[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Szép munka, nekem nagyon tetszik! Különösen az előlap sikerült nagyon jól.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
kicsitrash
aktív tag
jó kis irás, szép munka.
-
Dragscorp
csendes tag
Köszi!
Ennek nem búg. Hármat hoztam tőled és a legcsendesebb lett belerakva.
A ház ismerős lehet, mert tőled van!
Az utolsót hoztam el.[ Szerkesztve ]
A Dragunov az elismerés a részedről, hisezn úgy szórtad a távcsövessel a hedshátokat mint az S3 VGA kártya a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis
-
jaja1981
addikt
Nagyon szép lett. Gratula.
A táp nem hangos? Az általam látott ilyen házakban a táp elég hangos, és nem a venti suhog, hanem búg a csapágya.
A festés is jó lett, valaki itt írta, hogy nagyobb felületen nem néz ki jól. Nos jól néz az ki, csak rendes festéket kell venni és 2-3 rétegben egyenletesen, vékonyan fújni. Ez az, ami nehéz. Akkor szép lesz nagy felületen is.
-
ThunderBoy
tag
''és ide jönne valami szenvedős, szerelmes, költői, vagy suicide idézet'' (jelen esetben gépkonfig?) :)
-
Dragscorp
csendes tag
-
Balu12
csendes tag
Ez gyönyörű!!!!
Haswell hőproblémáinak megoldása: http://logout.hu/bejegyzes/balu12/haswell_hoproblemainak_megoldasa/hsz_1-50.html
-
-
Dragscorp
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Szóhoz sem jutok annyi dicséretet kapok.....Na azért megpróbálom sorban:
Satyricon a gomb nem eladó!
Bari Köszönöm! Csak nem ihletet kaptál? p.s.: irigy vagyok a pinyódra!
Robert07 Köszönöm a tippet de maradok az ASRock-nál. Ha esetleg hangos lenne, akkor majd azt is átszabom.
zoltanz Mire is gondolsz pontosan?
Met Köszi! Láttad volna a többi ilyen megoldásomat!
Insolent Köszi druszám!
Chaser Ezen besírtam! Köszi
blackmoto Ez így van ahogy tetszik mondani! Bal oldalra fogok tenni egy csendeset, és csinál benne egy kis kereszthuzatot.
Engineer086 Köszönöm! Nekem meg az Illuminated Mind tetszik!
Már megvan, hogy a következő átalakításom mi lesz.
Természetesen arról is fog készülni egy munkanapló, de mivel több időm lesz rá, ezért részletesebb lesz a leírás is.A Dragunov az elismerés a részedről, hisezn úgy szórtad a távcsövessel a hedshátokat mint az S3 VGA kártya a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis
-
törölt tag
Ezt hívják igényes átalakításnak, sok "modder" példát vehetne róla.
A plexit hogy készítetted elő, hogy ragadjon rá a festék? Milyen festéket használtál?
-
bekes.andras
tag
Attól függetlenül, hogy sem a forma, sem a design nem tetszik, ügyesen megcsináltad, és külön dicséretes, ahogy a táp részét megoldottad! Elgondolkoznék a helyedben egy standard, Hi-Fi méretű megoldásban is...
Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home
-
KAMELOT
titán
Jó ilyen barkácsos írásokat olvasni. Szépen leírtad és képekkel is bemutattad. Jó lett a házikó. Szépen megcsináltad.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kovy79
őstag
Korrekt, szép munka!
(#4) Robert07, az Asrockról nem lehet levenni a ventit és ugyanúgy egy halkat felé építeni? Nem mellesleg feleannyiba kerül.
(#11) hcl, egy Slim Scythe mindenhol elfér.
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
MasterMark
titán
Gyönyörű, szép munka. Mindig is akartam én is valami hasonlót csinálni.
Switch Tax
-
Silenzio
addikt
Nagyon jól néz ki. Ez igen.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
csaszi72
senior tag
IGÉNYES!
A cikkért, köszönet. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Engineer086
Modder
Mindig örül a szimvem, ha ilyen átalakításokat olvashatok, pláne ha azt egy honfitársam végzi el. Gratulálok, kifejezetten tetszik!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
M_o_g_y_i
őstag
Szép lett, gratulálok!
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
blackmoto
senior tag
A gyári 4 cm-es venti gyönyörűen hűti a rendszert ASRock E350M1 esetén. Level 1-re állítva a fordulatot, a megcélzott hőmérsékletet meg 55 C fokra lőve, 1500-at forog, amit nem hallani. A notivinyót hallom egyedül percegni. Csak filmnézéssel nem tudod úgy terhelni, hogy hallható legyen. Ha melegszik, akkor zúg tény. De a 4000-es fordulat nem mozizás közben érhető el. Mondjuk az igaz, hogy álló házam van, amiben jó a függőleges szellőzés. Ha fektetem, akkor rögtön hallható a rosszabb légmozgás eredménye.
Szóval valóban elgondolkodhatsz, hogy mivel fogod hangtalanul hűteni. De szerintem elég lehet egy házventi, ami oldalirányban átszellőzteti majd a házikót. Lehet, hogy erre elég lesz a tápventi is, ha kifelé húzza a levegőt.
-
mfercso
tag
Nem semmi egy meló Grat hozzá nagyon szép lett
Teloszámot már az első pm-ben kérek !
-
Istikee007
tag
Nagyon jó lett! Gratulálok a munkához!
-
speeedyyy
tag
Ez igen.. Gratulálok !
-
Bodz
nagyúr
Gratulálok, szép lett.
-
Chaser
legenda
Szép
/végre nem egy gányolós takony "modding" valami önjelölt művésztől akik "munkájától" egy hányás is szebb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Insolent
aktív tag
Szép lett Atti! Meg érte elpöcsölni vele. Gratula!
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
forbence
csendes tag
Nagyon jó lett, csak így tovább!
-
nednez
tag
Szép a végeredmény
-
Rhino666
addikt
Nagyon szép munka, most meghoztad a kedvemet ahhoz hogy megcsonkítsam a HTPC házamat.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
tildy
nagyúr
Nagyon izleses, szep lett. Gratula.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
-
Nagyon zsír, szép munka!
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
senior tag
Grat, ügyesen megcsináltad. Tetszik a végeredmény.
Kár, hogy itt nincs "like" gomb.
-
Met
nagyúr
Grat, az a csiszoló "állvány" komoly
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
RexpecT
addikt
Grat, igényes munka .
-
zoltanz
nagyúr
Én is próbálgattam festegetni ilyesmit régebben már. Nagyobb sík felületekhez pl. 10x20 Cm (egy színnél) vagy ennél terebélyesebbeknél, nem néz ki jól sztem, azt profi eszközökkel lehet csak jól elkészíteni.
-
Robert07
aktív tag
Jól néz ki, pofás kis ház lett, bár írtad, hogy asrock E350M1 lesz benne.
Én helyette inkább egy passzív asust vennék innen, és a ház tetjébe szerelnék egy szép nagy 12-es vagy esetleg 20-as ventit. Ezzel meg lenne oldva a néma HTPC.
[ Szerkesztve ]
-
Bari
Modder
Gratulálok , Nagyon szépen átalakítottad. A plexiből készült előlap nagyon tetszik, csak így tovább
Üdv: Bari
-
fkenny
senior tag
Nagyon jó lett. Gratulálok hozzá!
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
Satyricon
addikt
Juhééé első vagyok!
Úúúúú Mit megadnék egy olyan power gombért... Ezer éve ilyen világítósat keresek! Nem adod el? Am baromi jó lett, grat!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest