Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem linkeltem semmit, mert feltételeztem hogy ha antenna csatlakozóra kérdezek, akkor értelemszerűen mások számára is csak az az egy kép jöhet szóba, amelyiken bármi annak nézhető szerepel (i.e. a hátlapos). Lehetett volna logikai lépéseket nem átugorva, precízebben is fogalmaznom, ezt már belátom.
-
anaqer
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Plömplöm később linkelte a képet mint az én kommentem, tehát akkor eleve pont egy olyan képből mondtad meg mire gondoltam, amit én még nem láthattam (ez csak technikai megjegyzés). És bár más felbontásban a már hírben is szerepelt a kép, azon a képen a hír szövegével pont ellentétesen van felszitázva a két csatlakozó.
A házügy még valamennyire rendben lenne, bár hogy ekkora ATX tornyok vajon mennyire relevánsak ennél a lapnál...
Fél köbméteres hodályokban én is tudok mindenhova szelet terelgetni.*Lassan leszállok ám a témáról, csak kissé fura volt, hogy kinéznéd belőlem egy interfész csatlakozó meg egy antenna-kivezetés-kivágás összekeverését. Ha ennyire vak/hülye lennék, kb. most nem tudnék min kommentelni (tiszta nyereség, tudom
), mert rég' elfüstöltem volna valamit a gépben. -
anaqer
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Balszél, de azért tudd jobban, hogy mire gondoltam.*

De ha már így kötözködnél, akkor fejtsd már ki hogy az alaplap alatt milyen házban is lenne számottevő légmozgás? Még ha a tálcán akad is véletlenül éppen ott kivágás, maga a ház oldala/alja) a tálcától max 1-1.5 centire van. Én még nem láttam olyan házat, ahol az alaplap aljának hűtésére gyúrtak volna rá - sőt, oda inkább kábeleket szoktak betömködni.
Tehát bizony nem a házon "múlik", hanem azon a mafla mobotervezőn, aki odarakta...

*pláne, hogy felülnézetin a "balszél" az a minisata, a minipcie pedig az alulnézeti képen határozottan jobbra esik
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- AliExpress tapasztalatok
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Háztartási gépek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jövedelem
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Shure Podcast mikrofon
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fél köbméteres hodályokban én is tudok mindenhova szelet terelgetni.
), mert rég' elfüstöltem volna valamit a gépben.