- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nem, itt a kevesebb szakmaival rendelkezők hiszik azt, hogy a többiek felett állnak. Mint az élet bármely területén azok, akik kisebbségnek hiszik magukat vagy emiatt eltérnek a trendektől.
Az itteni hozzászólások meg (még) nem számítanak bele a rangba, az új rendszerben viszont nagyobbak lesznek a határok (időben is, ez fontosabb!), amiben már bele fognak számítani. -
-
-
Somatom
veterán
Miért kéne minden területen külön? A legtöbb "magasrangúval" több területen is össze szoktam futni. Sztem símán lehet összevont lista. Esetleg nem 20 -as, hanem 50 -es lista és nem csak az első, hanem az első három kaphatná meg a rangot. Ezért írtam, hogy a keretszámok változtathatóak. A lényeg az, hogy ne csak az idő, meg a hsz. -ek száma jelentsen rangot, mert az nem rang. Az idő magától is múlik, pofázni meg bárki tud.
Ebből következik, hogy tőlem maradhat a Jómunkásember, legfeljebb 25 ezrenként újraregelek. A Jómunkásember "rang" értéke pont annyi, mint az újoncé. Csak az elnevezést tartom gáznak, úgyhogy az én nickem alatt az biztosan nem lesz kiírva. -
-
V.Stryker
nagyúr
Mondom,hogy csöcsös képet raknék ki!
Nem tudom, csak a rang mellé valami kis eccerű bármi. Mint a való életben is, hogy nagyobb rang mellé kiváltság jár. Végülis az oldalhoz való hűség.
Meg talán lehet csak nekem tűnik fel, de mintha kicsit öregedne a felhasználói bázis..vagy csak én forgok olyan topikokban, ahol öreg rókák vannak. De vagy újonccal találkozom vagy az utolsó 4 PH! rang valamelyikével többnyire. A közép rész mintha tűl vékony lenne.
-
törölt tag
Nem tudom, mennyit kapna; mindössze reagáltam egy posztra. A privát üzenetek, azok opcionális tartalmai nem voltak a téma közt (eddig).
Én sem kívánnám, más felhasználó pedig (néhányan bizonyosan) örülne neki. Lásd topik.
De az a szál, amire reagáltam, nem erről szólt.
A diszkrimináció (téves) idekeverése miatt írtam.
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GTA V
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest