Hirdetés
Aktív témák
-
Ha szabad nekem megosztanom a gondolataimat.
Én értem azt, hogy a rangrendszert motivációnak szánjátok. Teljesen rendben van. DE!
A később regisztrálók, mint például én, más feltételek mellett juthatnak ranghoz, mint a korábban regisztrálók.
A mai rendszerben hozzászólás kényszere van annak, aki rangot szeretne kapni. Ezerrel kell nyomni a teljesen értelmetlen hozzászólásokat az "értékes" helyeken.
Talán nem tűnik fel, de már régóta cinikus az aláírásom.
Kalandor. most kérem hivatalosan a "Fantasztikus tag" címet. Csak nekem és csak most, mert megérdemlem-
Köszönet és hála érte.Javaslatom is van.
A korrekt értékeléshez elkerülhetetlen az adott hozzászólás minősítése. A hasznos gomb mellé, ezt inkább nem kellett volna gomb nagy segítséget nyújtana a felhasználó tevékenységének jutalmazásához. Némi felügyelet mellett mércéje lehetne a jelenlét hasznosságának.
A +1, nekem is tetszik, WTF?, és hasomló megjegyzések illetve a nyilvánvalóan személyeskedések összes minősítése csak negatív hatású lehet.Természetesen a "fűzzük össze a szavakat" típusú témák kizárólag a szórakozást szolgálják ezekben a hozzászólások számolása és értékelése értelmetlen.
További rang finomítás lehetne, a hozzászólás típusok alapján kiosztott rang. Ha valaki csak GAMEPOD témákban aktív, akkor a témára jellemző rangot kapjon. Ha több témában aktív, természetesen a legaktívabb témának megfelelően.
Thank you very muchLegyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
válasz #81556480 #215 üzenetére
"péhá nagyasszony"
Van erre rendes szavunk. Nagyúrnő, úrnő.
Király - királynő, herceg - hercegnő, ...., óvónő - óvónő.Meg lehet tenni, hogyha a beállításokban nő van, akkor minden rang mögé bekerülhet a nő szóvégződés.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
"A nemi megkülönböztetés nem éppen jó ötlet, akkor sem ha valaki önként vállalja."
Miért lenne nemi megkülönböztetés?
Nem arról szól a történet, hogy egy rang eléréséhez mást kell teljesíteni.
Azon az alapon ahogyan te gondolod, az is nemi megkülönböztetés, hogy vannak nemre jellemző utónevek. "Tilcsuk be."
Micsoda szegregáció, hogy külön illemhelyek vannak a hölgyek és urak számára. Sőt a most épülő német iskolák egy részében már három fajta van. Egy férfi, egy női és egy azoknak akik nem tudják, hogy hova tartoznak vagy nem akarnak egyikhez sem tartozni.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Van/volt itt néhány hölgy, aki nőies nevet választott magának. Nőies képet választott. Nekik bizonyosan nem sértés a női rang.
Egyébként elég egy kérdés. Akarsz női rangot magadnak?
Ez már nem személyes adat, mivel nem a nemét kérdezted meg, hanem az akaratát. Ennyi.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
"Mutatnátok konkrét példát hozzászólás gyűjtésre?"
Ha személyt nem is, de a müdszert, amivel felderítheted, leírom.
Menj vissza néhány évvel a prohardver.hu cikkeinek hozzászólásiban. Csodát fogsz látni. Az első néhány hozzászólás között, ismerős névvel fogsz találkozni. és tökéleresen üres tartalmú hozzászólásokkal.
-
-
Van jelentősége a kérdésednek?
Egy gondolatrendszerbe fogott rangok vita nélkül értelmezhetők lennének.
Beiratkozó, alsó tagozatos, felső tagozatos, szakmunkás, érettségiző, főiskolás, egyetemista, tanult, doktor, díszdoktor. Doctor.
Az utóbbi címet egyszerre csak egy személy használhatja. Egy hónap be nem jelentkezés után a Doctor identitása átalakul. A sorban következő kapja meg a címet. Aki kiesett, az a Büszkeségünk címet kapja meg, amíg 90 napon belül bejelentkezik. Ha utána tér vissza, újra beiratkozó lesz, újrainduló hozzászólás számolással.Pesrze ez csak egy példasor.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs