Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jan101
tag
néztem én már ugyanazt a bluray filmet egymás mellett egy HD-ready és fullHD tv-n, hát aki ott nem lát különbséget, annak tényleg fölösleges 720p fölé mennie. Nekem felettébb szembetűnő volt a különbség... és most direkt nem a rippelt mkv cuccokat hoztam fel, bár ott is látom a különbséget.
-
jan101
tag
na igen, fullHD-t már erre a generációra ígérték... nextgen pletykáknál már stabil 60fps és fullHD-ről beszéltek, vagy 3D fullHD-ről. Most itt az első pofon...később majd jön, hogy a fullHD-t se tudják tartani. Hát, ha azt vesszük alapul, hogy az új gépeket is hasonló áron akarják bevezetni, mint a mostaniakat... 4-500 dollárból megnézem, hogy raknak össze egy vasat ami ue4-et fog fullosan hajtani. Azt hiszem a következő konzolgeneráció megjelenésekor a pc ipar kapja meg a pénzemet

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest