- sziku69: Szólánc.
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sketchifun #14 üzenetére
Az egy vicc volt már a végére, W550s, vékony munkaállomás, WAT?
Most a Thinkpad P széria van, az lehet talán felér a Precisionhöz.
-
Ja fizikailag igaz, én a felbontásra gondoltam. Hordozható notinak én a 12.x-14.x" közötti méretet tekintem, a 15.x" már túl nagy, az már desktop replacement. Thinkpad T420 a max méret meg súly ami rendben van. Volt 13.3" Dell E6320-am, de bazi nagy kávának köszönhetően az ugyanakkora, mint a T420 s kb semmivel sem könnyebb. Persze a túl kicsi kávát sem tartom jónak, mert strapa szinten vesztesz vele.
-
Üzleti notebook = Munkaeszköz:
- kiváló minőségű input (bill + trackpoint)
- tükrözésmentes kijelző
- strapabíró (igénytelen)
- gyári hdd caddy optika helyére
- cserélhető (fő)akku, legalább kétféle méretben
- billentyűzetvilágítás
- dokkoló opció
- next business day garancia
- HDD védelem (gyorsulás-szenzorral)
- hatékony hűtésKb ennyi. Mára ezen feature-ök egy része átszivárgott a konzumer notikba, viszont egy csomó meg az üzletiknél is megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest