- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Az egy dolog, hogy szeret, és bízik benned a lányod, de azt már nem hiszem, hogy befogadnál valakit akit nem is láttál még soha, csak azért, hogy örömöt okozz neki.
Valami nagyon érdekes dolog lapulhat a háttérben...Samus jól beszél. Egy mindenre kiterjedő beszélgetés elengedhetetlen a család minden tagjával. Ha erre nem kerül sor, fejest ugrasz a sötétbe.
-
Vakegérke
félisten
Aknázzuk csak ki ezt a témát.
Tegyük fel, hogy negyvenes éveidet taposod, saját házad, vagy lakásod van. Természetesen házasságban élsz, és van egy huszonegy éves lányod, aki tanul.
Apropó, mit tanul Renáta huszonegy évesen? Már csak azért kérdem, mert elhangzott, hogy ápolónő. Ez az eddigi képzettségére vonatkozik?
Szóval van egy stabil család, meleg otthon.
Mondd, mivel tudna meggyőzni a lányod, hogy fogadj be egy ismeretlen férfit? Hízelgés? Zsarolás? Hiszti? -
Vakegérke
félisten
Ahamm...
Itt jönnek képbe a szülők. Az ő házuk, vagy lakásuk, a törvényeket ők szabják. Lányuk még nem önálló, hiszen tanul, és a szülők nélkül éhen halna.
Jól érzem, hogy dac van mondataidban?
Ha azt hiszed, hogy babrálni akarlak, vagy kioktatni, esetleg irányítani, akkor nincs értelme folytatni a beszélgetést.
Kérdéseimmel nem turkálni akarok az életedben, csak a szükséges mértékben tisztán kell látnom, ha véleményt akarok alkotni. Te döntöd el, hogy akarjak-e, folytassuk-e a beszélgetést.Síkos a talaj. Ha azt feszegeted, hogy Renáta már felnőtt nő, igazad van. Életkora rendben, biológiailag érett. Azt azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy nem önálló, a szüleitől függ.
-
Vakegérke
félisten
Nem vagy már gyerek, tudsz gondolkodni. Akkor gondolkodj.
Beállítasz egy tatyival a szüleihez, mondván ott fogsz lakni. Te hogy vélekednél a helyükben?
Az egy dolog, hogy (talán) az ő ötletük volt, hogy odaköltözz, de szerintem nem úgy gondolták, hogy csak úgy be is állítasz.Egyáltalán mekkora a ház, vagy lakás?
Biztos, hogy Renátával külön szobában, egy ágyban alhatnál? -
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Jó, akkor beszélgessünk.
Kétszer találkoztatok. Ismered egyáltalán Renátát? Nem a beszélgetésekből kiszűrt információkra gondolok. Ismered reakcióit, hétköznapi viselkedését? Házias? Főzni tud?
"...ezidáig megmaradt benne a megismerés vágya. Ez azért jelent valamit nem?"
Igen. Számomra azt jelenti, hogy nem ismer téged. Folytatnám, de korai lenne. Beszélgessünk, aztán majd alakul valahogy.
Szerk: Még valami. Volt már csók, esetleg több?
-
Vakegérke
félisten
Ha jól sejtem, Renátáról van szó.
Van valami előző írásodban, amely elgondolkodtató."Az első találkozás emlékezetes maradt számomra, mert egyedi volt. Megismételhetetlen. A második még jobb, mint az első. Viszont a harmadik, és negyedik lehetőség, hogy láthassam meghiúsult."
Jól értem, hogy csak kétszer találkoztatok?
Ha igen, plátói ez a szerelem. Feladod fővárosi léted, és fejest ugrasz a sötétbe. Huszonegy éves a lány, feltételezhetően a szüleinél lakik. Be tudnál illeszkedni a családba? Tudom, albérlet is van a világon, de jó sok pénzbe kerül. Lesz Miskolcon munkád?Pillanatnyilag itt tartok. Nem célom, hogy elvegyem a kedved az összeköltözéstől, csak elmondtam véleményem töredékét. Ha van kedved beszélgetni, én benne vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest