- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grizzly79
csendes tag
1. Sir! Ha 2004 óta van szerződésed, akkor a 2 éved már lejárt nem? Mondj föl és keress másik szolgáltatót. A csapból is ezek folynak.
2. Nekem is halálos sztoriaim vannak a szépreményű T csoportól. Ha a megszokott folyamatoktól picit is el kell térniük, azon nyomban leáll a tudomány.
Hozzáteszem én időközben váltottam Chello-ra, de ott a T csoporténál is komolyabb problémák voltak, ráadásul a net is akadozott. Jelenleg ismét T-Online előfizető vagyok, igaz korábbi ''hibáimból'' tanulva nem várok tőéük sokat. Ezt meglepő módon hozzák is. Tehát az áthelyezésnél komolyabb műszaki kérésekkel nem zavarom őket. Elviselem, hogy az online rendszerük az én esetemben a mai napig bugzik (nem tudok email címeket online regisztrálni). Szeretnék bejelentkezési nevet módosítani, de inkább nem erőltetem, mivel ha egy ilyen bejelentkezési név módosítás az áthelyezéssel esik egybe, akkor abba tuti biztosan belebukik a rendszerük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest