Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Grizzly79 csendes tag 1. Sir! Ha 2004 óta van szerződésed, akkor a 2 éved már lejárt nem? Mondj föl és keress másik szolgáltatót. A csapból is ezek folynak. 
 2. Nekem is halálos sztoriaim vannak a szépreményű T csoportól. Ha a megszokott folyamatoktól picit is el kell térniük, azon nyomban leáll a tudomány.
 Hozzáteszem én időközben váltottam Chello-ra, de ott a T csoporténál is komolyabb problémák voltak, ráadásul a net is akadozott. Jelenleg ismét T-Online előfizető vagyok, igaz korábbi ''hibáimból'' tanulva nem várok tőéük sokat. Ezt meglepő módon hozzák is. Tehát az áthelyezésnél komolyabb műszaki kérésekkel nem zavarom őket. Elviselem, hogy az online rendszerük az én esetemben a mai napig bugzik (nem tudok email címeket online regisztrálni). Szeretnék bejelentkezési nevet módosítani, de inkább nem erőltetem, mivel ha egy ilyen bejelentkezési név módosítás az áthelyezéssel esik egybe, akkor abba tuti biztosan belebukik a rendszerük... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest