Hirdetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.M.
senior tag
Na, kipróbáltam és nekem tökéletesen működött. Annyit kell tenni, hogy Fájl --> Hálózati adatfolyam megnyitása --> Kijelölöd a HTTP/HTTPS/FTP/MMS -t --> Ott beírod a sugározni kívánt online adás címét és beállítod a műsorszórásnál amit kell, utána nekem tökéletesen műkött. Amúgy milyen adót akarsz tovább sugározni, lehet azzal van a baj, ha nem megy.
-
lacam
aktív tag
Igen, szerintem olyan chip-el van felszerelkezve (pontosan nemtudom, de 90%....emlékfoszlányaim alapján, most én sem vagyok a gép előtt
)
Ez a driver-csere lehet hogy jót fog tenni a cuccnak...azt viszont nem értem, hogy miért a tuner driverét kell erőszakolni, mikor a VLC a hangbeállításaiba (egy alaplapi hangcsatit kéne aktívvá tenni) kéne samukalapáccsal beleverni a CD in-t... a kártya jól nyomja a hangot (a Dscalernek semmi baja a hanggal, de VLC-n kussol...érthető, hisz mono-in beállításon van[amit nem tudok megváltoztatni])
Huh ez kicsit zavarosra sikeredett, de remélem, hogy a lényeg azért érthető.
-
lacam
aktív tag
Hogy milyen szoftver van a kártyához, azt már rég elfelejtettem. Egyszer telepítettem fel, bűnrossz volt, azóta DScaler-rel használom a tunert, probléma nélkül.
Most ez a VLC bosszant kicsit. Nem értem, hogy miért nem hajlandó "megtartani" azt a hangbeállítást, amit megadok neki.
Pedig épp a 7végén szükségem is lehet rá!
(szombaton "kötelező"jellegű dolgom van...egész éjjel, viszont unni fogom a fejem. Ha találnék nyílt netet....?!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Horgász topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest