- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Igen, szerintem olyan chip-el van felszerelkezve (pontosan nemtudom, de 90%....emlékfoszlányaim alapján, most én sem vagyok a gép előtt
)
Ez a driver-csere lehet hogy jót fog tenni a cuccnak...azt viszont nem értem, hogy miért a tuner driverét kell erőszakolni, mikor a VLC a hangbeállításaiba (egy alaplapi hangcsatit kéne aktívvá tenni) kéne samukalapáccsal beleverni a CD in-t... a kártya jól nyomja a hangot (a Dscalernek semmi baja a hanggal, de VLC-n kussol...érthető, hisz mono-in beállításon van[amit nem tudok megváltoztatni])
Huh ez kicsit zavarosra sikeredett, de remélem, hogy a lényeg azért érthető.
-
lacam
aktív tag
Hogy milyen szoftver van a kártyához, azt már rég elfelejtettem. Egyszer telepítettem fel, bűnrossz volt, azóta DScaler-rel használom a tunert, probléma nélkül.
Most ez a VLC bosszant kicsit. Nem értem, hogy miért nem hajlandó "megtartani" azt a hangbeállítást, amit megadok neki.
Pedig épp a 7végén szükségem is lehet rá!
(szombaton "kötelező"jellegű dolgom van...egész éjjel, viszont unni fogom a fejem. Ha találnék nyílt netet....?!
)
-
lacam
aktív tag
Huh, ez a topic valami égi jel!
Épp ezzel foglalkoztam, mikor megláttam a fórumtémák között.
Nagyon korrekt írás, tetszik.Viszont van egy nagy problémám, hátha tudja rá valaki a megoldást.
Mikor benyomom a vlc-t és végigcsinálom a lépéseket (frissítem a listát, kiválasztom a videó és a hang eszközt) ekkor a van egy apró kis bajom. Nincs hang! (kép sem jött még össze, de szerintem azt megoldom) A hangeszköz melletti beállítás gombbal előhívom azt az ablakot, ahol megadható hogy melyik bemenetről adja a hangot (alapértelmezett: "mono in") de mivel nekem nem azon van, hanem a CD bemeneten, ezért átkapcsolom. OKra klikk és várok, hogy legyen hang. Nincs! Ha ismét megnyomom a beállítást, ismét "mono in"-en van! Nem marad meg abban az állapotban, amit megadtam neki.X-aktás eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Milyen NAS-t vegyek?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest