- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.M.
senior tag
Na, kipróbáltam és nekem tökéletesen működött. Annyit kell tenni, hogy Fájl --> Hálózati adatfolyam megnyitása --> Kijelölöd a HTTP/HTTPS/FTP/MMS -t --> Ott beírod a sugározni kívánt online adás címét és beállítod a műsorszórásnál amit kell, utána nekem tökéletesen műkött. Amúgy milyen adót akarsz tovább sugározni, lehet azzal van a baj, ha nem megy.
-
lacam
aktív tag
Igen, szerintem olyan chip-el van felszerelkezve (pontosan nemtudom, de 90%....emlékfoszlányaim alapján, most én sem vagyok a gép előtt
)
Ez a driver-csere lehet hogy jót fog tenni a cuccnak...azt viszont nem értem, hogy miért a tuner driverét kell erőszakolni, mikor a VLC a hangbeállításaiba (egy alaplapi hangcsatit kéne aktívvá tenni) kéne samukalapáccsal beleverni a CD in-t... a kártya jól nyomja a hangot (a Dscalernek semmi baja a hanggal, de VLC-n kussol...érthető, hisz mono-in beállításon van[amit nem tudok megváltoztatni])
Huh ez kicsit zavarosra sikeredett, de remélem, hogy a lényeg azért érthető.
-
Balinov
titán
akkor megnyugodtam. nemtudom,próbáltad-e már az iuvcr oldalán található tweaked bt8x8 drivereket a cucchoz. Asszem egy PCTV PRo még régi, és conexant BT848 vagy 878(a) chip van rajta.Tippem nekem sincs amúgy,én egy ADS InstanTV PCI cuccal jártam hasonlóképp.Globalommal ilyen gond csiccsen.
-
lacam
aktív tag
Hogy milyen szoftver van a kártyához, azt már rég elfelejtettem. Egyszer telepítettem fel, bűnrossz volt, azóta DScaler-rel használom a tunert, probléma nélkül.
Most ez a VLC bosszant kicsit. Nem értem, hogy miért nem hajlandó "megtartani" azt a hangbeállítást, amit megadok neki.
Pedig épp a 7végén szükségem is lehet rá!
(szombaton "kötelező"jellegű dolgom van...egész éjjel, viszont unni fogom a fejem. Ha találnék nyílt netet....?!
)
-
Balinov
titán
hmm...csak nem..bár PCTV Pro-ról csak szar PVR alkalmazást olvastam,drivergondokat nem nagyon. Ettőlfüggetlen lehet érdemes lenne utánaolvasnod,van a tunerednek ph-n topikja.
Leadtek tunerek PVR-jében van olyan default feature,hogy Live Broadcast akinek Leadtek tunere van,az próbálja ki. Én majd csak este tudom,ha odajutok a géphez.
[ Szerkesztve ]
-
lacam
aktív tag
Huh, ez a topic valami égi jel!
Épp ezzel foglalkoztam, mikor megláttam a fórumtémák között.
Nagyon korrekt írás, tetszik.Viszont van egy nagy problémám, hátha tudja rá valaki a megoldást.
Mikor benyomom a vlc-t és végigcsinálom a lépéseket (frissítem a listát, kiválasztom a videó és a hang eszközt) ekkor a van egy apró kis bajom. Nincs hang! (kép sem jött még össze, de szerintem azt megoldom) A hangeszköz melletti beállítás gombbal előhívom azt az ablakot, ahol megadható hogy melyik bemenetről adja a hangot (alapértelmezett: "mono in") de mivel nekem nem azon van, hanem a CD bemeneten, ezért átkapcsolom. OKra klikk és várok, hogy legyen hang. Nincs! Ha ismét megnyomom a beállítást, ismét "mono in"-en van! Nem marad meg abban az állapotban, amit megadtam neki.X-aktás eset.
-
S.J.M.
senior tag
A VLC-ben van olyan opció, hogy netes adás közvetítése, úgyhogy több mint valószínű lehet, majd este kirpóbálom.
-
Balinov
titán
Most látom,hogy WM-es Coreplayert használsz!
Most "vettem" meg az UIQ3-as változato P990i alá,örömmel olvastam a tapasztalataidat.
1 dolgot kérdeznék: olyat nem csináltál véletlen,hogy egy netes tv-t sugároztattál VLC-vel és azt nézted PDA-n?
-
S.J.M.
senior tag
válasz
philoxenia #11 üzenetére
Hát, ha Magyarországon nincs is de elvben van mert én találtam egy ilyet ami elvileg analóg rendszerű: [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok , most kezdtem
itt ezért nem tudom , volt-e már szó róla , sdio csatlakozású tv- kártyát látott már valaki működni Mo-on ? A gugliban csak dvb-h rendszerűt láttam , analóg van egyáltalán ?
Hány perces a hsz. szerkesztés ideje....
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Vajon USB-s tunerekkel is működik a VLC? Merthogy nekem olyanom lesz, soha többet belső PCI-osat nagyon zajos!
-
S.J.M.
senior tag
''Csatornaváltást hogy oldod meg, pl ha orvosi rendelőben vagy?''
Nos igen ez az a rész amit nekem sem sikerült megoldanom.
Max úgy hogy felhívom anyukámat váltson csatornát.
De ezzel a VLC playerrel nem csak TV-zni lehet, tud ugyanígy DVD filmet lejátszani vagy divx-et vagy amit csak akartok. -
agent_k
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Valószínűleg az otthoni felhasználás, csak egy átfogó teszt. Gondolom a lényeg itt ''bárhol vagyok, nézhetem a tv-t''.
Csatornaváltást hogy oldod meg, pl ha orvosi rendelőben vagy? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem látom pontosan a dolog hasznát: ha úgyis a TV közelében kell lennem (illetve a router hatótávolságán belül), akkor miért a pici kijezőn nézzek egérmozit?
A cikk viszont a fentiektől függetlenül nívós lett, gratulálok! -
S.J.M.
senior tag
Már elég késő van, de várom a kritikákat, kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos ezen cikk megírására nem volt különösebb indíttatás, csak annyi hogy szeretném bemutatni,...
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...