- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Hm... akkor nekem mákom van interwarerel. 3. év végét taposom (júni vége) náluk, és a havi számlán kívül 3* léptem velük kapcsolatba: 1. szerződés 2-3. újabb 1év, mert elégedett vagyok velük. (most 8M-t kapok 9200ért ami tavaly nyáron nagyon jó árnak minősült, sőt még most is az.) amikor lejár, megkérdem mit adnak újabb egy évért cserébe, és lehet hogy még egy évet aláírok náluk, mert nekem semmi bajom velük. (2gép tölt - öcsém meg én - , egy családi csak böngész. ketten sokszor belekarcolunk a 600GiBba havonta...) A sebességgel sincs bajom, bár lehetne jobb: 1,3km madzag, bírnaá a 8at is de csak 6,8-7,1 között megy mert mint kiderült a modemem (Dialcom 1600) csak ennyit bír. Kipróbáltam D-Link 380T-vel is, azzal húzta a 8at. (gondolkodom is egy saját példány beszerzésén...)
Bár azt aláírom az ügyfélszolgálatuk nem éppen tíz pontos.
Sok sikert, bármit is csinálsz.
PS: azért kérik az újabb évet tőled, mert a Fatáv csak így adja nekik akciósan a netedet, és ők meg nem fognak mínuszba menni. Ha meg átmész a másikhoz, akkor ott is kell az egy év. No meg ha a telszámod marad, akkor kell a három hó kihagyás, vagy megint nem lesz akciós árad a szolgáltatóváltás miatt. Tudod, fatáv... Szerk: ja, és vigyázz, mert szó nélkül megkötik listaáron a tréonlányosok, aztán csak nézel, hogy mi a fene ez a k.magas számla, és akkor már késő...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest