2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Interware - kötelező hűség?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Május 10-én lesz 1 éve, hogy az Interware előfizetője vagyok. Technikai okokból csak ADSL...

[ ÚJ TESZT ]

Május 10-én lesz 1 éve, hogy az Interware előfizetője vagyok. Technikai okokból csak ADSL van ott, ahol lakom, és 2 alternatívám volt: vagy mindjárt a T-Online, vagy közvetett úton az Interware. Úgy emlékszem, 1-200 Ft-al az Interware volt jobb, ez a 2 megabites csomagnál anno 10.900.- Ft-ot jelentett /hó.
Ezt az összeget fizetem a mai napig, havonta.

Márciusban történt A Nagy Sávszél Bővítés nevű bepalizás. Ebből én annyit érzékeltem, hogy a 2 megabites vonalam 3-ra nőtt, azaz az eddigi 260 kbyte/s helyett 300-al tudok töltögetni. Mások meg röhögtek a 6-7, netán 8 megabitjükkel.
Jónéhány levélváltás, telefonálgatás, könyörgés után is csak annyit kaptam válaszul, hogy a telefonvonalam technikailag ennyit bír el, vessek magamra.
Sebaj, gondoltam, úgysem vagyok olyan hűde nagy töltögető, elég nekem ez a mostani, node nehogymár ugyanannyit fizessek, mint aki vigyorog a 8 megájával.

Megnézegetve az árakat azt találtam, hogy az Interware-nek van egy olyan csomagja, ami 4 megabitet ígér, nem 11, hanem 7800 Ft-ért. [link]
Nosza, adott hát a lehetőség, 3000 Ft-ot megspórolok egy síma csomagváltással - gondoltam én. Ugyanis ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol először kedvesen tájékoztattak, hogy ennek természetesen semmi akadálya, egy fax, és május 10-től már az új sávszél lép érvénybe. Aztán jött ez első bomba: mindezt 2000 Ft csomagváltási díjért cserébe. Oké, nem rokkanunk bele.
Aztán a második bomba: ja, ez 1 éves, újabb hűségnyilatkozat aláírásával történhet csak meg. Hogy micsoda, kérem? Írjak alá ismét 1 évet, csak akkor lehetek interware-es? Igen igen.
Akkor köszönöm. Megyek a T-online-hoz, ott ugyanezt kapom, csak aug 31-ig 3000-ft-ot fizetek. Ez 3 hónapnál egy 10-es spórolás. [link]
Megérte nekik? - erre a kérdésemre a hölgy azt válaszolta, hogy természetesen nekem azt kell választanom, ami nekem a jobb.

Ügyfél-megtartás: csillagos 1-es.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.