Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Szerintem amiket itt felsorolsz, sokkal kinzobbak mint a halal.
Tegyuk fel 20 evesen kapsz 180 evet, mert megeroszakolsz es megolsz egy 10 eves kislanyt. ''Persze látogatás, levelezés, szabadlábrahelyezés, szabadság, próbára bocsátás nélkül.''
Szerintem maga az orulet, ahogy szep lassan elmebetegge valsz, ahogy elsorvadsz...sokkal sulyosabb buntetes mint a halal.
Mindezen ervek mellett en kiallok a halalbuntetes mellett, ez nem szemet-szemert dolog. Elrettento pelda. Sokan felnek a halaltol, talan ez visszatarto ero. Mindenki tudja, hogy a halal szar dolog, de senki nem tudja, hogy a bortonben rohadni 80 evig es megorulni talan meg szarabb. -
tts
addikt
de hát épp ez a lényeg - neked kvázi semmi közöd hozzá, tehát nem is kell elfogadnod vagy nem elfogadnod, az érintetteknek kell elfogadniuk - meggyőződésem, hogy konkrét esetben (soha ne adja az Isten!!!) gyökeresen megváltozik az érintettek manapság igen divatos ''nincs hozzá jogunk...'' című véleménye
-
rii
nagyúr
régen én is ellene voltam a halálbüntetésnek, de egy társadalom jobb, ha teljesen kirekeszti magából azt, aki ilyen durván képtelen beilleszkedni (pld, sorozatgyilkos)
továbbá ha attól lehet tartani, hogy az ilyen gyilkos a börtönben, a kapcsolatain keresztül tudna szervezkedni, akkor meg azért is kell őt ilyen durván kilőkni, hogy ne tudja az esetges sérült, társagalomellenes eszméit a börtönből is továbbadni, hirdetni. -
tts
addikt
Közhely

erre persze van egy másik közhely válasz gyanánt - akit közvetelün érint a dolog (értsd hozzátartozóját gyilkolták meg), azok jó része szerint pedig szemet-szemért
na most ki jogosult eldönteni és főleg milyen alapon, hogy melyik közhely érvényesüljön - a kívülállók ''én bezzeg más vagyok'' finomkodása vagy az érintettek durvább, de szvsz teljesen jogos és érthető álláspontja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kerékpársportok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest