Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
En is ezt irtam, hogy lehet...Melyik resze felreertheto?

Aki meg ilyet csinal azt igen is csukjak le, egyreszt buncselekmeny, masreszt erkolkcsi okokbol. Meg egy embernek ne tegye tonkre az eletet, ne jarjon meg valaki miatta pszichologushoz, ne is tudjon a letezeserol senki tovabb. Rohadjon meg a cellajaban es gondolkozzon rajta par evtizedet, hogy milyen beteg allat. Ha mas miatt nem is, de legalabb nem talalkozol vele a kozertben jovoheten es nem jut rogton eszedbe az amit nem szeretnel, hogy eszedbe jusson... -
rudi
nagyúr
Hogy Cerebellum miért írta be, azt csak ő tudja. Én azt sejtem, hogy a gyilkosság egy bestiális, szándékos módját akarta leírni, egy olyat, ami szerinte (szerintem is) azonnali halálbüntetést érdemel.
Kétségtelen, hogy téged a pedofília része érint és nem a gyilkosságos (rettenetes, hogy így van, és ilyen mély nyomot hagyott benned, ezt mélyésgesen sajnálom), de mégiscsak egy kiragadott félmondatra reagáltál - legalábbis szerintem - ami nem egy szerencsés dolog. Érdemes kerülni, főleg egy ilyen komoly témában, vagy pedig alaposabban ki kell fejteni azt a szálat (ha oda tartozik). Egyáltalán nem akarlak bántani ezzel a megjegyzéssel, de így több fölösleges vitát (gyakran sértegetést) el lehetne kerülni. -
tiv61us
őstag
en nem iszem, de kicsit kell bulvarosan tudni irni amai vilagban
itt van az Isteni szinjatek
latod cimlap nelkul milyen szep hozzaszolasszam van, azt en feltettem volna cimlapra
de igy is ott vagy a spiccen vele
szoval neha ugy erzem tul komolyakat irsz rohano vilagunkban, es igen jokat es akkor is elolvasom ha nincs cimlapon, es szerintem meg soakn masok is
ne fektessbele tul sokat en sem feccolok bele 1-2 oranal tobbet, mert annyi idom van
az is sok ingyen
de majd ranezek telapora
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Van itt sok erv es ellen erv a halalbuntetessel kapcsolatban, de meg most sem latok toled indokokat amikkel ervelnel valamelyik oldal reszere is, azon kivul, hogy ''nincs joga elvenni a torvenynek elvenni az eletet valakinek''. Miert?
A cimlapra kerulesrol csak annyit, hogy nem en dontom el ki kerulo cimlapra es ki nem, lehet Te is megerdemelted volna a legutobbi irasodra, /nekem legalabbis tetszett a tema/ nem emberi empatia v. szimpatia hatarozza meg. Ez az iras valoszinu nem volt bakloves, nem akarok statisztikakat kiadni, de bizonyos ido intervallum es olvasottsag arany szempontjabol egyelore rekordot dontott
-
EQMontoya
veterán
A témához: nem vagyok híve a szemet szemért elvnek. A halálbüntetés semmire sem megoldás. Véleményem szerint a büntetés a legtöbb esetben nem megtorlás, hanem inkább a társadalom többi részével szembeni elrettentést szolgálja...
Pl, ha ugye nem büntetnénk azt aki lop, rabol, stb, pár héten belül mindenki azt csinálná, ezért kell. A megtorlás, mint szó, azért is hibás erre szerintem, mert ha valaki meghal, levágják fél kezét, egy életére lelki sérült lesz, stb, azt már nem fogja kárpótolni semmilyen megtorlás, szal szerintem ezen intézkedések legfőbb célja a példastatuálás. Ezért tényleg nagyon brutális büncselekmények esetén engedélyezném talán a halálbüntetést, de a Cerebellum által emlitett tarkónlövés módszerrel. És nem azért, hogy annak visszaadjam, hanem hogy sem az, sem más ne kövessen el ilyet. Véleményem szerint az elkövetőt nem azért büntetjük, mert ilyet csinált, hanem hogy többet ne csinájon... -
tiv83us
veterán
Koszi

Amugy van egy foszerkesztoje az oldalnak, neki elkuldtem a cikket es erdemesnek talalta cimlapra. A nevet a beleegyezese nelkul nem arulnam el, ha akarja feltarja magat
Sokadszorra mondom el ugyanazon velemenyem, annyi mindentol fugg ez a halalbuntetes. Ezert szeretek erveket es ellen erveket latni. Nehez eset, szerintem akkor is van aki megerdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest