- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
Sniper196510 #146 üzenetére
Rézlapka
Te sem unatkozol.
Komolyabb leírást én sem találtam. Úgy szoktam hogy szétszedem a dolgokat a nagy soklábúaknak leirom az azonositóit aztán google. Eddig bejöt. Driver genius meg ilyenek nekem nem jöttek be. Leirás meg nem sok termékhez van. Mulkor szétégett egy alkatrész a számával együtt na ott bajba voltam.Hűtés tuning mindhalálig. szerintem ezzel a kis szutyok készülékkel még ennyit nem törődtek mint te.
Ird az eredményeket. én gyári hűtéseket használom folyton. De pár cuccom tuning nélkül is túlmelegedett. Azóta jobban hajlok változtatni ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés Gondolom többen találkoztak már az egyik hipermarket új akciójával, a 99 990...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest