- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sniper196510
csendes tag
válasz
SanyiSay #147 üzenetére
Hát próbálkozik az ember fia...
Igen az hiba volt hogy nem néztem jobban utána a 3.hűtött alkatrésznek,de majd megteszem.
Elvitték tegnap ,hogy szokja a tulaj 10 éves XP használat után a Win7-et.
Ha OK,akkor telepítem csak fel a saját vincseszterére.
Igazán ami nagy szívás(vagy lecke)volt az a saját D630-as notim története.
Hosszú ideig nem jöttem rá,hogy miért csak 2.5 a proci meg a RAM-ok élményindexe(őrjítő lassú volt tényleg-
4 G RAM,Intel 8300 2*2,4GHz procival és SSD-vel!)
A probléma az akku töltővel csatlakozójával volt-ami úgy néz ki,hogy a + és -feszen kívül van egy 0,5mm -es tüske amin valami vezérlőfesz megy a notiba,
Kiderült hogy ez ki volt törve a csatinban és ez miatt szabályozta le a teljesítményt.
Cseréltem a töltőtés most 6-6 az élményindex.
Ha rájövök valamire a FuSival megírom! -
Sniper196510
csendes tag
válasz
SanyiSay #145 üzenetére
Talán sikerült előre lépnem.
Nem hagyott nyugodni a dolog és újra beraktam a TL-60-as Thuriont.
Újrakentem mindent a video chipet és a procit is amit másképp csináltam az a controllerek(ha jól értelmezem)
ez a proci után jobbra lévő harmadik hűtendő pont.
Itt kb.1mm-es szintkülönbség van a procihoz képest-ami valami gyurmaszerű ag.val van kitöltve.
ezt levakartam és átgyúrtam egy kis friss pasztával-majd vékonyan kantem a tetejére és a hútőre is és visszacsavaroztam mindent.
A Win7-es op.rendszerrel normalizálódott a hőmérséklet és normálisan megy az órajel szabályzása is.
Alapban 2x800MHz-en küldi,kb 1h dolgoztam, excellel grafikonokat gyártottam a melómhoz.
Közben néztem az órajeleket és a hőmérsékletet-időnként felvitte 1600MHz-re az órajeleket és nagyritkám bevillant a 2000MHz-is de a venti nem ment folyamatosan és teljes fordulattal.
jellemzően kb. átlag 50Cfokon tartotta a procit de 65C fölé nem is ment soha.
Ez persze még mindíg nem az Intel T8300-as proci ami kb ezt 35-40Cfokon tudja ezt, de az AMD-hez már OK érték az 50cfok.
Arra gondoltam meg kellene próbálni a controllel tetejére gyurma helyett megfelelő vastagságú vörösréz lemezt vágni-polírozni alul-felül kenniés azt betenni .
Vélemény?
Valaki ki tudna okosítani mit csinál a controller (ha az egyáltalán)
Szóval szívesen tanulok és előre is köszönöm!
Még egy kérés! nem találtam sehol letölthetó Service Manualt a notihoz.
Pls! -
Sniper196510
csendes tag
válasz
SanyiSay #137 üzenetére
Semmi misztikum...
Egy szervizes munkatársam meggyőzött néhány éve -mindenhová silikon alapú zsírt használ nagyon vékonyan.
Ez tutira nem szárad be sohasem.
Nem mertem leszedni a videókártyáról a gumiszerűt,a harmadik hűtött alkatrészen pedig valami vastag gyurmasszerű ag.van.amit ha leszedtem nem feküdt rá a hútő.
Lehet,hogy le kéne szednem mégis a gumit is meg a gyurmát is és akkor ráfekündne jobban?
Meg kell néznem mennyire vannak szintben. -
Sniper196510
csendes tag
-
Sniper196510
csendes tag
-
kgpassat
csendes tag
válasz
SanyiSay #125 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
BIOS megfrissítve, Win 7 szépen felment.
Viszont az audio driver még hiányzik. Töltöttem már párat, de egyik se jó.
A linkelt oldalon nem találok olyat, hogy VT1708A.
Azóta nem lenne fent? Esetleg egy másik link van, ahonnan megfelelő drivert tudok leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés Gondolom többen találkoztak már az egyik hipermarket új akciójával, a 99 990...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest