- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
vms-ben volt anno jó jelszógenerátor...
Más: ismerős nagy magyar vállalatnál dolgozik, az ő feladatköréne tartozik, hogy havi adagokban összeállítsa a pénzszállítók jelszavait. Ezeket használják, hogy azonosítsák a pénzeszsák pakolókat. Amikor egyszerre kell 30 jelszót kitalálni, az kemény, úgy oldja meg, hogy lekap egy könyvet a polcról, felüti valahol és kimásol belőle 30 hosszú szót. Na amikor egy fizika enciklopédia akadt a kezébe, azt a pénzesek nagy nagy kib.szásnak értékelték -
bambano
titán
Most meséljem el neked, hogy az erste nekem nyár elején küldött egy szép nagy összegről szóló ajánlatot, hogy adnának nekem ekkora kerettel hitelkártyát. Megkérdeztem, hogy látja-e a számlaegyenlegemet, azt mondta, igen. Mondom akkor mia rossebnek ajánlgat nekem hitelkártyát?
Majd ugyanez a banda augusztusban pont a negyedéről szóló ugyanilyen ajánlattal keresett meg. Mitől lettem feketeseggű... -
bambano
titán
Nem félünk a flémtől, lehet hozzászólni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest