Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

KEndre
HÁZIGAZDA
BB-vel küzdöttem mostanság, mondom nekik, hogy a bt most nem termel, kellene egy olcsóbb csomag a havi 4000 forintosnál, ugyanis nincs forgalom. Meg különben is, most nyitottam a kft-re netes folyószámlát, ott 500 Ft a havi díj. Nem és nem... Felmondtam 15 év után. Rugalmatlan f@szkalapok...
Nem tetszik, hogy negyedévente új jelszót kell adni, mindig kínszenvedés kitalálni egy olyan jelszót, amit még nem használtam.
Klikkbankot (Erste) nyitottam (500 Ft-os), hát nagy küzdelem volt, mire az működött.... most már működik, de mire ide eljutottunk, majdnem visszaléptem.
MKB-nál van a floppilemezes netbank, ez végülis működik, de hiányolom a mobiltelefonos azonosítót.
OTP: iszonyú lassú, nehézkes.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
 - NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest