Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
Hát az tuti, hogy az a hülye lagzis nap az 1-ik legszarabb volt a házasságunk alatt, pedig én még szeretek is valamennyire inni
. Bár ezt is fel lehet fogni úgy, mint előzetes terheléses vizsgálatot, ha ezt kibírta az ember, az már jelent valamit
Végül is már 11 éve gyűrjük. Érdekes ez a házasodni avagy sem téma, a melegek pl. azért küzdenek, hogy hivatalosan is köthessenek házaságot, miközben a ''normális'' párok egyre kisebb része köt. A végén eljutunk odáig, hogy csak ők kötnek házasságot 
-
Crystalheart
őstag
A baj a gyenge minőséggel van. Minden bokorból előrángathatsz egy csövest, aki tud mulatóst énekelni, mert a ''hivatalos'' előadók teljesíménye is gyakran olyan... :S
Én amúgy a ceremónia utánra valami magyar történelmi várjátékra gondoltam (mulatós, metal és szimfonikus zene is kilőve), csak férjen ki a bankszámámon.
Jó lenne nem adni alább.
(A sznobok közt is sznob vagyok
) -
Vérboci
addikt
Elég komoly tajparaszt lagzikba jártál akkor ezidáig

Mi kb. 60 fővel számolunk. Ebben benne van a család, a család néhány barátja és párommal közös ismerőseink közül egy-kettő.
NAgyjából ez volt a felűállás a nővéremék lagziján is. Érdekes, nem itta magát senki a sárga földig, nem voltak butyita játékok (hivatásos vőfély sem volt), mégis mindenki kitűnően érezte magát. A hangulatról én gondoskodtam, HA kellett, táncba hívtam a népeket, satöbbi. Két mókásabb dolog volt, de nem ilyen bekötött szemmel lábtapogatós, meg tojást a nadrágszárban gurítgatós faszság.
Kultúrált emberek képesek kultúráltan szórakozni.
A ''macskazenét'' illetően pedig a véleményem az, hogy hiába kedvelem a magam részéről pl. a rock zenét, metálra meg popzenére netalántán teknóra elég nehéz mulatni.
LAkodalomhoz lakodalmas zene kell.
Máskülönben mi holnap megyünk éttermet foglalni. És hiszed vagy sem, a készülődés egy kicst sem nyűg. NEm nagyobb, mint mondjuk a karácsonyi bevásárlás. ÉS ugyebár mások boldogságáért azt is megtesszük. Akkor a magaméért mért ne tenném meg? -
ladybug
őstag
Ha te mást vallasz, akkor mondhat akárki akármit, nem? Nem hinném, hogy ha van egy nézetem, az azért fog változni, mert olyan sokan mondják, hogy másképp cselekedjek.
Én elfogadom, hogy van, aki fél a házasságtól. Megérteni nem tudom, de elfogadom, hogy ez a döntése. Hogy győzködni kezdjem ezért? Nem, azt nem. Ennek a döntésnek belülről kell jönnie. Ha kényszerre történik, akkor már ott el van a kutya ásva.
A lagzi egyébként szintén szubjektív. Én arra törekedtem, hogy jól érezzük magunkat, és olyan emberek vegyenek körül minket, akiket szeretünk. Ezért voltunk kb 30-an a vacsorán. Igen, vacsora, és semmi más. Nem szeretjük Kedvesemmel a nagy bulikat, a felesleges pénzkidobásokat. Az esküvőm felét is igyekeztem én állni (Párom akkor még tanult) gyűjtöttem rá egy év alatt annyit, amennyit tudtam. A szüleinket pedig nem akartuk adósságba kergetni emiatt. Főleg, mert rólunk szólt. És igaz, hogy régóta képzelegtem, hogy és mi lesz, de kb fél évvel előtte kezdtünk csak el szervezkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Bár ezt is fel lehet fogni úgy, mint előzetes terheléses vizsgálatot, ha ezt kibírta az ember, az már jelent valamit
Végül is már 11 éve gyűrjük. Érdekes ez a házasodni avagy sem téma, a melegek pl. azért küzdenek, hogy hivatalosan is köthessenek házaságot, miközben a ''normális'' párok egyre kisebb része köt. A végén eljutunk odáig, hogy csak ők kötnek házasságot 
az egész lagzinak az a sava-borsa.
Jó lenne nem adni alább.

Főleg ahogyan én a templomi esküvőkhöz állok