- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Téged ezért valaki anyagilag/természetben kompenzált? Vagy full ingyen csináltad ?"
Kapok fizetést (még ha nagyon keveset is) és van munkahelyem, és manapság már ez sem egy utolsó dolog
De ennyi.
Amúgy pedig nem titok, eredetileg és főleg munkaköri leírás szerint nagyon nagyon nem erre a feladatra vettek fel ide
Ha leírnám, hogy mire is, el sem hinnétek és hülyének néznétek.
Viszont ugyanakkor még is csak ez volt a beugróm, hogy értek a számítógépekhez. Eléggé speciális helyzet a mienk: alapból csak egy egyszerű kiszolgáló tér vagyunk, Információs pulttal, színházteremmel, nyilvános gépekkel, egyebekkel. Mint egyszerű informátor kerültem ide, akinek feladata a "netkávézó" vezetése is plusz gyakorlatilag portási feladatok ellátása is, miközben pénzügyi tevékenységet is végzünk (számlák, bevételek kezelése, stb stb).
Sajnos ugyanakkor a gépek karbantartása már nem nagyon volt gördülékenyen megoldva, ezért egyre rosszabb lett a helyzet. A mindössze 1db rendszergazdánk több száz géppel harcol nap mint nap, sosem volt kapacitása a mi gépeinkre. Volt ez akkor, amikor még nem dolgoztam itt.
Az igazgatónk nem csak egy egyszerű informátort/adminisztrátort keresett, hanem olyat, aki ért is "kicsit" a dolgokhoz. Mivel nekem nincs egyetemi végzettségem, ezért fizetést sem kellett horrorisztikusat adnia, ez újabb hendikep volt.
Úgyhogy végül, a rendszergazdánkkal egyeztetve az itteni gépeket teljesen megkaptam.
De emellett egyébként van más feladatom is, ami messze túlnyúl a portási feladatkörön
Én vagyok pl. az intézmény rendezvényfotósa is, plusz készítem a programjaink plakátjait, szórólapjait.
Egyszóval amolyan mindenes vagyok. Hülye vagyok, hogy ennyiért vállalom? Lehet, viszont szeretem csinálni mindegyik feladatomat, és ez is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest