- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolflaci
csendes tag
A live-os es aztért is jó mert akár a os-t is letörölheti az user. Az os ugye ramba töltődik be (mintha az lenne a winchester) és minden indításnál ugyanaz a rendszer. Hátránya: nehezen lehet az os-en változtatni és azonos géppark kell hozzá azaz minden usergépnek egyforma hardwarekiképzése kell hogy legyen.
Egy ilyen szerverboot-olást kellene még megoldani a meglévő kialakított rendszereddel és nagyon tuti lenne -
aronocs
tag
Igen, ez egyértelmű volt, engem konkrétan ennek a megoldása érdekel: ha SZABAD, akkor nyitja a gépet, ha FOGLALT, akkor zárolja
Hogyan, milyen módon és mi zárolja a gépet? Erre utaltam az "elkapja a user inputot" kifejezéssel, tehát nem engedi tovább, hogy azt a Windows végrehajtsa, például az általad is említett bekapcs gombot. Ez egy Java (NEM JS) alkalmazás?
-
-
modellmaker
csendes tag
Ez a kliensprogram pl. csak annyit csinál -a felhasználó által látható részen-, hogy dob egy teljes képernyős valamit a monitorra, amiben a felhasználó nem tud semmit csinálni, és ez tűnik el, ha azt olvassa ki az adatbázisból, hogy megnyitották az adott gépet?
Az megvan, hogy az adatbázisból szedi össze a neki kellő dolgokat a működéshez, de arra lennék kíváncsi, hogy mi ez a működés amit a kliensprogram csinál, hogy ne férjenek hozzá a felhasználók addig, amíg nincs nyitva a gép.
-
Jofi81
őstag
Én ilyenre a Windows SteadyState-et használom. Kár, hogy hivatalosan megszüntették és csak XP-n működik.
-
Buci21
addikt
najó, de keresztanyám furán nézne ilyen óvintézkedésekre
egy AMD E450-es gép, 4GB DDR3, és kiakasztja...
a cikk pedig jelenjék meg, érdekel a szoftveres oldal is, ahogy egy kedves programozó ismerős megfogalmazta miután összedobtam neki egy gépet: "te olyan hardcore hardveres csávó vagy nem?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest