Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Téged ezért valaki anyagilag/természetben kompenzált? Vagy full ingyen csináltad ?"
Kapok fizetést (még ha nagyon keveset is) és van munkahelyem, és manapság már ez sem egy utolsó dolog
De ennyi.Amúgy pedig nem titok, eredetileg és főleg munkaköri leírás szerint nagyon nagyon nem erre a feladatra vettek fel ide
Ha leírnám, hogy mire is, el sem hinnétek és hülyének néznétek.Viszont ugyanakkor még is csak ez volt a beugróm, hogy értek a számítógépekhez. Eléggé speciális helyzet a mienk: alapból csak egy egyszerű kiszolgáló tér vagyunk, Információs pulttal, színházteremmel, nyilvános gépekkel, egyebekkel. Mint egyszerű informátor kerültem ide, akinek feladata a "netkávézó" vezetése is plusz gyakorlatilag portási feladatok ellátása is, miközben pénzügyi tevékenységet is végzünk (számlák, bevételek kezelése, stb stb).
Sajnos ugyanakkor a gépek karbantartása már nem nagyon volt gördülékenyen megoldva, ezért egyre rosszabb lett a helyzet. A mindössze 1db rendszergazdánk több száz géppel harcol nap mint nap, sosem volt kapacitása a mi gépeinkre. Volt ez akkor, amikor még nem dolgoztam itt.
Az igazgatónk nem csak egy egyszerű informátort/adminisztrátort keresett, hanem olyat, aki ért is "kicsit" a dolgokhoz. Mivel nekem nincs egyetemi végzettségem, ezért fizetést sem kellett horrorisztikusat adnia, ez újabb hendikep volt.
Úgyhogy végül, a rendszergazdánkkal egyeztetve az itteni gépeket teljesen megkaptam.
De emellett egyébként van más feladatom is, ami messze túlnyúl a portási feladatkörön
Én vagyok pl. az intézmény rendezvényfotósa is, plusz készítem a programjaink plakátjait, szórólapjait.Egyszóval amolyan mindenes vagyok. Hülye vagyok, hogy ennyiért vállalom? Lehet, viszont szeretem csinálni mindegyik feladatomat, és ez is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De ennyi.
Ha leírnám, hogy mire is, el sem hinnétek és hülyének néznétek.