- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Téged ezért valaki anyagilag/természetben kompenzált? Vagy full ingyen csináltad ?"
Kapok fizetést (még ha nagyon keveset is) és van munkahelyem, és manapság már ez sem egy utolsó dolog
De ennyi.
Amúgy pedig nem titok, eredetileg és főleg munkaköri leírás szerint nagyon nagyon nem erre a feladatra vettek fel ide
Ha leírnám, hogy mire is, el sem hinnétek és hülyének néznétek.
Viszont ugyanakkor még is csak ez volt a beugróm, hogy értek a számítógépekhez. Eléggé speciális helyzet a mienk: alapból csak egy egyszerű kiszolgáló tér vagyunk, Információs pulttal, színházteremmel, nyilvános gépekkel, egyebekkel. Mint egyszerű informátor kerültem ide, akinek feladata a "netkávézó" vezetése is plusz gyakorlatilag portási feladatok ellátása is, miközben pénzügyi tevékenységet is végzünk (számlák, bevételek kezelése, stb stb).
Sajnos ugyanakkor a gépek karbantartása már nem nagyon volt gördülékenyen megoldva, ezért egyre rosszabb lett a helyzet. A mindössze 1db rendszergazdánk több száz géppel harcol nap mint nap, sosem volt kapacitása a mi gépeinkre. Volt ez akkor, amikor még nem dolgoztam itt.
Az igazgatónk nem csak egy egyszerű informátort/adminisztrátort keresett, hanem olyat, aki ért is "kicsit" a dolgokhoz. Mivel nekem nincs egyetemi végzettségem, ezért fizetést sem kellett horrorisztikusat adnia, ez újabb hendikep volt.
Úgyhogy végül, a rendszergazdánkkal egyeztetve az itteni gépeket teljesen megkaptam.
De emellett egyébként van más feladatom is, ami messze túlnyúl a portási feladatkörön
Én vagyok pl. az intézmény rendezvényfotósa is, plusz készítem a programjaink plakátjait, szórólapjait.
Egyszóval amolyan mindenes vagyok. Hülye vagyok, hogy ennyiért vállalom? Lehet, viszont szeretem csinálni mindegyik feladatomat, és ez is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Competizione
- Fujifilm X
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest