- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron-
csendes tag
Hello! Gratula a ramhoz, nálam is szuperul működik! egy dolgot hiányolok belőle, mégpedig az sms írásnál a karakterszámláló. Ezt belehet kapcsolni vhogy még?
-
impalaman
aktív tag
Vodafone 845-ön nem megy, lévén teljesen más telefon. Talán még a Huawei U8230-on működne. Teljes leírás romkészítésről itt , Vodafone 845-höz készült custom rom pedig itt. Gyári Android 2.1-es appokat lehet, hogy tudok adni ehhez a kijelzőmérethez is, szét kell nézzek ezügyben a gépemen, ha valami kellene keress meg privátban.
-
Lasy
veterán
Es ez menne Vodafone 845on is?
Nagyon szep lett, pont ilyet kerestem.
Esetleg egy leiras, hogy a romokat hogyan lehet elkesziteni? -
pessta77
csendes tag
Hibajelenség: a minap használni akartam a kamerát. A jobb oldali gombbal nem lehetett előcsalogatni, csak menüből. Képet nem sikerült készítenem, nem akart fókuszálni, sem a hard, sem a soft gombbal nem lehetett exponálni. Újraindítás megoldotta a problémát. Tapasztalt vki hasonlót?
-
pessta77
csendes tag
"Az ingyenes programok nagyjából harmada (Android: 29 százalék, iPhone: 33 százalék) elküldi az alkalmazás készítőjének a felhasználó földrajzi helyzetét, 8-14 százalék (az Androidé a kisebb adat)
a telefonon lévő címlistát is. A megvizsgált androidos alkalmazások 47 százaléka, az iPhone-osok 23 százaléka tartalmaz olyan kódokat, amelyek a felhasználó online tevékenységét követik, illetve lehetővé teszik kéretlen hirdetések elhelyezését.Bizonyos esetekben rémisztő dolgokat [1] találtak a kutatók: egy 50 ezer ember által letöltött androidos háttérkép programja elküldte a felhasználó telefonszámát egy kínai fejlesztőnek, egy másik program pedig szomáliai telefonszámokat hívogatott, óriási számlákat generálva. Az eredmények nem csak azért adnak okot aggodalomra, mert a felhasználó tudta nélkül lopják az adatait, de azért is, mert ezek az alkalmazások igen sokszor egyéb biztonsági réseket is nyitnak a szoftvereken." forrás index.hu
Hogyan védekezzek? (tudom, tudom, ne használjam a Marketet és használjak óvszert, de most komolyan kell külön védekezni ez ellen?
-
-
m0rd0k
senior tag
Szia!
Elég Jó a rom,de app2sd t hogy lehetne bekapcsolni?
-
TheGyurci
csendes tag
@ impalaman Ez a rom igazán Király lett. Bár az ADW Launchert még mindíg jobban kedvelem, de azonkívül, gyakorlatilag hibamentes (bekapcsoláskor van egy android billentyűzet hiba). Grat!
-
NPeete
tag
válasz
impalaman #15 üzenetére
El tudnád mondani, hogy pontosan hogy másoljam fel?
Próbáltam adb-vel, bekapcsolva a teló nem engedte pusholni, mert írásvédett mappa volt, recoveryben meg a system/app mappa full üres, gondolom mert nincs felmountolva semmi sem rendesen. Először megpróbáltam ott is, de fc-zett, meg belassult minden (lehet vmi symlinket elkúrt, akkor állította vissza?) - utána megnéztem terminal emulatorban, az /data/app data fel van csatolva a /system/sd/app-ba, de a /system/app mapa a telón van. -
-
TheGyurci
csendes tag
Sziasztok, mindenkinek szép napot. Impalaman-hez volna egy gyors kérdésem: Hogyan lehetne a DMC-ROM 2.1r7 -be (vagy bármelyik 2.1-es romba), a T-Mobile vásárlás appot beletenni. Mintha az 1.5-ben még tudtam volna autópálymatricát venni, és most is szeretnék.
Esetleg valami jó ötlet?
-
NPeete
tag
Hali! A gyári zenelejátszót valahogy nem lehet ráműteni? Annak valahogy jobbnak, kényelmesebbnek tűnik a felülete.
-
pessta77
csendes tag
Üdv!
A fülesen halk zenelejátszás a Pulse sajátossága? Nem lehet ezzel valamit kezdeni? köszi
-
pessta77
csendes tag
Előző hozzászólásomból lemaradt:
gratula a romhoz, tökéletesen fut, semmi FC.
Saját magaddal szemben magasra tetted a lécet, nehéz lesz felülmúlni.
-
bucsupeti
senior tag
Szia impalaman!
Először is gratulálok a rom-hoz. Az eddigi romjaid közül tényleg az egyik legstabilabb, leggyorsabb rom lett.
Nekem továbbra is gond van a markettal. Utoljára az r5-ös romoddal működött a market megfelelően. Ezzel veszett lasssú (mondjuk 1 perc mire valamit megjelenít). Az FLB 1.1 ami ennek a romnak is alapja viszont az eddigi leggyorsabb marketet adta nekem, ami azt jelenti hogy gyakorlatilag azonnal megjelenik minden ahogy rákattintok (persze netfüggő).
A gyorsaságra, felhasználói kényelemre nincs panaszom, minden flottul működik.További jó munkát!
-
impalaman
aktív tag
Ez a probléma a legtöbb embernél jelentkezik az olyan romokkal amikben a T-s gyári rendszermag van, amikben az újabb svéd romból származó van azoknál nincs ilyen probléma. (A DMC-ROM 2.1r5-ben, az FLB v1.0-ban és az LCR v1.9-ben az újabb rendszermag van, ezeknél nyilván nem jelentkezik a probléma.)
-
pessta77
csendes tag
üdv! Nekem a kamera használatánál kb. a kép felső egyharmadánál egy vízszintes csík jelenik meg. Tapasztalt vki hasonlót?
-
impalaman
aktív tag
-
llaszlo
veterán
Ami az 5-ös képen van, az nem meríti atomra az aksit? Mert én már próbáltam és csak annyit vettem észre, hogy nagyon merül az aksi.
-
Joeker67
aktív tag
Már töltöm is! És külön köszönet a mobil-tv-ért!
-
CoolBoy323
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Gyökeres változások történtek a rom kinézetében, mivel összevontam a Vanilla projektemet a DMC-vel, így született egy...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest