Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
cuccos19 #132 üzenetére
Igazából mindkettőre írtam.
Egyrészt arra, hogy mit lehet tenni a szabad mini PCI-e foglalatba (ahogy te is írtad a #130-ban: "Olvastam valami olyanról, hogy "white list" mentesített BIOS-al lehet megcsinálni bizonyos dolgokat, mint például az újabb ThinkPad-eknél a Mini PCI Express foglalatba (gyárilag nem támogatott?) hardvert tenni (volt egy dupla foglalatos Micro SD kártya olvasóról szó például).") -> ez az egyébként, másrészt meg azt is, hogy PC Card foglalatba (tehát a külső "ajtó" mögötti egyik bővítőhelyre) lehet tenni SD-kártyaolvasót.
De van hasonló Express Card-ban is. Én oda ilyet szeretek tenni.
Az a "feles méretű mini PCI" szerintem a modem lesz (mármint fax modem, tehát a régi jó betárcsázós-telefonos, nem LAN vagy mobilnet). A bluetooth modulba akkor futnál bele, ha levennéd a kijelző keretét, kb. a bal zsanér fölött, attól kicsit jobbra van, a kijelző szalagkábelére csatlakozik ugyanis.
Azt a leszedett hőelvezető lapkát ajánlott pótolni, akár az említett réz moddal, akár a lapka cseréjével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest