- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
5GHZ? Mire? Átlag FHD 75 fps - hez? Nálam 4K mellett például a 9900k is csak malmozik akár még 4GHZ - en is. Vehetsz te bármilyen procit, ha mellé nem teszel egy bivaly kártyát. Nem kellene szerintem az otthoni játékosokat meg az e-sportot űzőket keverni, náluk valószínűleg van értelme a nagyon magas órajelnek 240 HZ mellett, de átlag játékosoknak nincs.
-
Urby66
aktív tag
A teszt szempontjából úgy gondolom érdekes lenne megnézni, hogy a magletiltásos módszerrel tesztelt két cím hogyan viselkedik egy legújabb generációs processzoron.
Kíváncsi vagyok ugyanaz a trend mint a viszonylag régi xeon esetén vagy a HT növelt hatékonysága miatt már nincs teljesítményesés.
Szóval ha valakinek van kedve és ideje szívesen látom a számokat! 😋
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb-2TB-ig )
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged