- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
144hz mellett is, és ha fhd a cél ami "esportolóknál" általában adott, min fps-ek terén is sok múlik a cpu-n, de sztem sem ez az átlag, ma az átlagnak bőven elég egy zen 2600 apróért', vagy a 9400 ahogy mondtad - a nagyobb átlagnak úgyis csak 60hz-es monitora van jellemzően fhd-n és azt maxolják, ha sok játékkal játszik valaki már ott is a vga magában 100e-s kategória, szóval nem csodálom ( : -
-
BiP
nagyúr
Ööö.
Attól, mert 4K-ban (ahol a vidkártyának fontosabb szerep jut) nem hajtja szét a procit, attól még bőven lehet olyan felhasználás, ahol jól jön, hogy tud 5GHz-re boostolni. Intel tud ilyet, Ryzen sajnos még nem. Csupán ennyit mondtam. Felsoroltam, melyik oldal milyen szempontokban jobb.
A 2 játékos csoportot nem hogy nem kevertem, szóba se hoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest