Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
144hz mellett is, és ha fhd a cél ami "esportolóknál" általában adott, min fps-ek terén is sok múlik a cpu-n, de sztem sem ez az átlag, ma az átlagnak bőven elég egy zen 2600 apróért', vagy a 9400 ahogy mondtad - a nagyobb átlagnak úgyis csak 60hz-es monitora van jellemzően fhd-n és azt maxolják, ha sok játékkal játszik valaki már ott is a vga magában 100e-s kategória, szóval nem csodálom ( : -
-
BiP
nagyúr
Ööö.
Attól, mert 4K-ban (ahol a vidkártyának fontosabb szerep jut) nem hajtja szét a procit, attól még bőven lehet olyan felhasználás, ahol jól jön, hogy tud 5GHz-re boostolni. Intel tud ilyet, Ryzen sajnos még nem. Csupán ennyit mondtam. Felsoroltam, melyik oldal milyen szempontokban jobb.
A 2 játékos csoportot nem hogy nem kevertem, szóba se hoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest