Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Most nemrég, fél órával ezelőtt. Mikor a tranzakciót kéne lebonyolítania a paypalnak, kaptam egy szép piros hibaüzit hogy sikertelen, próbáljam újra. Próbáltam is volna, nem ment, mert nem fogadta el a kártyát. Aztán beléptem bankba és látom hogy levonta a pénzt ami viszont maradt a webkártyán az nem éri el az 1 $-t sem. (valszeg ezért nem fogadta el a kártyát utána mert már nem volt rajta szinte semmi)

-
Ryder62
őstag
Olyankor mi van ha paypal fizetésnél errort dobott viszont levonta a pénzt? Megszívtam vagy mi? Se email, se pénz a kártyán, semmi.
-
Én is Google Wallettel fizettem, szinte egyszerre jött meg a fizetés visszaigazolása, és a Humble link. Eddig szinte mindig azonnal, vagy maximum fél perces késéssel jött a Humble link.
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én azoktól undorodom jobban, akik majd árulni fogják. Itt, ebayen, vaterán, bárhol.
-
munky
őstag
Így van, megjönnek azok. Tegnap PayPal-al fizettem, a tranzakció szinte azonnal megtörtént. Viszont az e-mail a kódokra mutató URL-el csak 1 óra múlva érkezett meg. (gmail fiók) Szóval nem kell pánikolni, ha nem jön meg egyből az e-mail. Terhelt lehet a rendszer, ezért változó mikor érkeznek meg a kulcsok.
-
icons
addikt
Mennyi idő volt, mire megkaptátok a mailt?
Haverom PayPal-lal fizetett, bejelölte a gift opciót, és rögtön megkapta a mailt a gift URLlel, majd azon keresztül a kulcskat.
Én Amazonon keresztül fizettem, a fizetés már megjelent az amazon számlámon, de még nem kaptam mailt (még csak 10 perce történt a vásárás). Ha jól gondolom, akkor több idő, mire így átfut a dolog? (jó mailt adtam meg, és gift opciót nem jelöltem be)
Megérkezett, 15 perc volt kb Amazonon keresztül bankkártyával fizetve!
-
Polllen
félisten
válasz
scyllafren
üzenetére
Köszi, ismerem az oldalt, csak akartam egy havernak gyorsan egy linket adni éééés a cikkben nincs.
-
scyllafren
senior tag
-
Polllen
félisten
A cikkben tényleg nincs egy deka link sem a humble bundle-re?

-
banhammer
veterán
Kár, hogy a Dead Space 2 nincs a csomagban.
Ok ne legyek telhetetlen...
-
Sheldon
tag
Üdv!
Ha meg tudunk egyezni, én odaadom a Battlefield 3-at!-------------------------------------
+ Akinek kellene valamelyik játék az alábbiak közül, és meg tudunk egyezni (olcsóbb játék cserébe, vagy hasonló) - de talán ingyen is, az írjon bátran!

Én lehúzni és nyerészkedni senkin sem akarok, de ha valakinek van valami jó cserealapja, ami engem érdekel, azt szívesen venném.
Medal of Honor 2010 X2 Steam vagy Origin
Mirror's Edge X2 Steam vagy Origin
Dead Space Steam
Crysis 2 Maximum Edition Steam
-
szben05
tag
Én is bevásároltam, csak nem engedi letölteni az origin klienst. Másnak nincs ilyen problémája?
-
Tegnap már épp aludni készültem, mikor megkaptam a mailt, azt hittem leesek az ágyról, mikor megnéztem telefonon, hogy mégis mihez jár Steam kulcs, ültem is gép elé, és már vettem is a pakkot.
Nem semmi ajánlat.
Le a kalappal EA
-
- monkey -
csendes tag
Nagyon jó pakk, sajnos a BF3-as részére most nem futotta.
De ha valakinek kéne Dead Space 1 Steam kulcs, azt szívesen adom! 
-
Rardow
csendes tag
válasz
scyllafren
üzenetére
& tescodr : Köszi a válaszokat

-
Rardow
csendes tag
Ha 5 dollárért vettem meg a csomagot (tehát átlag felett) akkor majd a később érkező bónusz játékokat is megkapom anélkül hogy rá kellene fizetnem?
-
törölt tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
A 2008 óta kiadott dobozos ea játékok mindegyike aktiválható originen.
Van pár játék pl. magyar ME1 ami nem, de a support azt is be tudja rakni csak angolul. -
GhanBuri Ghan
őstag
Nem vagyok egy gyakorlott Origin használó, ezért kicsit értetlenkedem: ha most hozzájutottam a Sims 3 kezdőcsomaghoz, akkor a kiegészítőket is az Originen keresztül kell megvennem, vagy dobozos termék kódjával is le tudom tölteni az Originről? (illetve lehet-e mixelni Origines és dvd-ről installált játékokat)
-
Gilberto
aktív tag
En is megvettem tegnap, az olyan jatekokat, amik mar megvoltak, azoknak a kulcsat odaadtam haveromnak. Egyebkent nem semmi kis pakk lett. Es a bonusz meg benne sincs.
-
Teszla_
senior tag
Nekem az Origin nem jut tovább egy frissítésen,a Steam pedig már negyed órája csak csatlakozik. Elég furcsa
A netem tökéletesen működik, pár napja voltam utoljára Steam-en, nem sokkal előtte Origin-en is, akkor jók voltak, a mai eset kicsit meglepett, hogy egyik sem működik. Na mindegy, majd ha megjavul, beregisztrálom mindegyik játékot.Mire megírtam a hsz-t, addigra úgy néz ki, hogy az Origin rendbejött.
-
banhammer
veterán
Már megy a termékkód beváltás.
Egy időre bevásároltam játékkal.A Burnout Paradise: The Ultimate Box és a Crysis 2 alap változat már megvolt.
De ennyi pénzért (7 dollárt fizettem)a bolondnakis megérte.Kulcsot át lehet ruházni másra?
Mert volna akit talán érdekelne a Sims 3 (rokonok kislánya). -
batman91
őstag
1$-t fizettem 5 játékot kaptam, ez nagyon is megérte. Főleg mert mostanában akartam megvenni Dead Space 3-at, így meg szinte ingyen kaptam hozzám még +4 gamet.

-
-
banhammer
veterán
Mohó voltam és megvettem az összes játékot 7 dollárért.
Másnak is lassú az Origin-on belül a termékkód beváltása?
Remélem a link amit kaptam nem veszti érvényességét. -
Carlas
senior tag
Sziasztok. egy olyan kérdésem lenne hogy egy játékért kell egyben 4,75 ot kifizetni hogy megkapjan a bf3-at? vagy összesen kelle elérnie a 4,75 öt? köszii

-
satz18
őstag
Basszus megérte várni a BF3-ra. Én kb csak azért vettem meg. 1000 Ft-ért kiadós multis élményben lesz részem.
-
D4v3
őstag
Huh egy BF3 kulcsnak én is örülnek, mert persze pont most fizettem ki mindenfelé mindent és mínuszban áll a kártyám. Cserébe tudok küldeni mondjuk CardHunter beta kulcsot vagy akár a Mighty quest for epic loot accomat is átruháznám szívesen.
-
ProEvoFan
nagyúr
Tiszteletem az EAnak.
Win! -
tescodr
aktív tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Előfordulhat és szimpatikus húzás ez az EA részéről!
-
scyllafren
senior tag
Fogadni merek, hogy a bonusz - ami kb felidobe fog jonni - Crysis 1-t es Dead Space 2-t fog tartalmazni
Es mivel a font jo eroben van a dollarhoz kepest, nekem csak £3.33-ba kerult 
-
Zoli133
addikt
Már tegnap este megvettem.
Pont jó az összeállítás Dead Space sorozatból a 2 volt csak meg, így megvan a teljes lista.
-
tescodr
aktív tag
Elég etikátlan én ha megvenném úgy csinálnám mint a többiek elajándékoznám! Ha már jó ügyért dolgozik az ea is akkor nem lenne arcom pénzt kérni ezért sok rendes gamer tarsunk van aki nem engedheti meg magának hogy meg vegye.De ez személyes vélemény én is kaptam crysis 2 cd kulcsot és nagyon szépen köszönöm a kollégának!Egy felesleges BF3ja ha lenne valakinek még akkor bearanyozná a napom!
-
Def26
félisten
Már vannak apróban is. [link] Sokáig nem tartott.

-
kriszpontaz
veterán
Telhetetlen vagyok, megvettem 3 példányban a csomagot, de ehhez vajon jönni fog ajándék plusz játék mint az előző akcióban?
-
k.soma
senior tag
Én vettem is egy 4,5$ és 1$-os "pakkot"
Mivel a BF3 már megvolt nekem, így egy barátomnak is meglett, nekem meg a többi játék is meglett amihez elég 1 dollárt fizetni. Jó biznisz vót. 
-
rankesz
veterán
válasz
anubys1984
üzenetére
Már most 3.3 millánál járnak, és még 13 nap hátravan az akcióból...
-
anubys1984
aktív tag
Emlékeim szerint a THQ-s bundle-nél cirka 5 milla jött össze. Ez garantáltan túl fog tenni rajta.

-
rankesz
veterán
Azt nem tudjátok hogy ha már megvan a BF3 akkor azt tovább lehet-e adni ismerősnek innen valamilyen módon? (ajiba)
-
P.e.t.ya.
senior tag
Ez az!!! Be is táraztam ezeket a játékokat!!!
-
gyuszaa
őstag
Már vártuk a cikket, a nyerészkedőknek hátha nehezebb dolguk lesz.

-
munky
őstag
Az EA dolgozik rajta rendesen, hogy a megítélése javuljon.

-
sagem
addikt
Best Buy cucc, az év meglepetését az EA szállítja ezzel a csomaggal

-
Mister_X
nagyúr
Pff, ennyi Zs kategóriás indie címet is ritkán látni egy helyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az egy dolog, hogy fizetéskor ki lehet választani, hogy a pénzből mennyi menjen készítő, HB és az alap karitatív szervezetek számára, de amit az EA kap, azt is továbbadják. Na, ez nem mindennapi.
-
Éljen

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igen, odaadhatod másnak a kulcsot, hogy a saját Origin (vagy Steam)-fiókjában aktiválja.

Előre örülök neki. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)