Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Ma éjjel reagáltak. A HB support foglalkozott a levelemmel és kiküldték újra a kódjaimat.
Ergo érdemes írni nekik ha törölve lett az oldal ahol a kódok voltak.
Délután majd találós kérdéssel megfűszerezve rakok is kódokat ki ide közösbe, mivel azóta Cc3 Uprising és Populous Origins kódokat szereztem és azok most igy duplán vannak meg.
-
Na meg gamer PC-t épít. Undorító az egész hozzáállás. Egy-két doboz cigiért kapsz AAA játékokat, de még azt sem képesek kifizetni. Tudom, hogy vannak akiknek egyszerűen nincs. Ezt megértem. De nekem sincs Lamborghinire.
Egyébként meg oké, most leszednék ebayről, de én tuti a bundle lejárta után árulnám a kulcsokat egyenként, retail ár feléért/háromnegyedéért...azt meg nem nagyon nyomoznák ki...
-
phenomHUN
senior tag
Épp nem abból van a gond. (Én is majdnem úgy jártam, hogy a Weekly-re nem tudtam kifizetni az 1 dodót
)
Hanem pont azok miatt a barmok miatt esnek/esünk el akár a bónusztól, akik tonnaszámra vásárolták a csomagot és adják el a mit sem tudó vásárlóknak 'aranyáron' a játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)