- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb. sehogy. PayPal, Google Wallet, Amazon, Bitcoin (aminek még mindig nem értem a működését), de lehet közvetlenül dombornyomott kártyával is fizetni. Én a Google Walletet preferálom, hozzá van rendelve a kártyám, Play áruházból is így vásárolok.
Mivel ezt a szolgáltatást használod, gondolom van dombornyomott kártyád, probléma megoldva...
-
FLATRONW
őstag
Sziasztok!
Most egy nagyon buta kérdést fogok feltenni, de azért mégis felteszem.
Paysafcardal valamilyen módszerrel nem lehet fizetni a játék csomagért, mert ahogy látom nincs rá lehetőség. -
-
Hajdi
senior tag
Ha valakinek esetleg lenne egy felesleges Dead Space 3 kulcsa, azt megköszönném!
-
-
-
TTomax
félisten
Medal of Honour cd kulcsokból elég sokan felhasználtat kapnak...

-
csiki_92
aktív tag
Hello!
Nekem olyan problémm van, hogy feltelepítettem a sims3-at mind2 kieggel együtt, és mikor elindítom, hibát ír ki. Egyébként Win 8 x86-on próbáltam, lehetséges, hogy nem kompatibilis a win8-al? Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném.

-
Wolverine
félisten
Megjelent a Sims 3 Date Night DLC kódja is a többi mellett.
-
törölt tag
Erre az akcióra nincs az a szerverpark ami elég lenne...
Eddig 1.2 millió vásárló az legalább 6+ millió játék, de ha mindenki csak 1-2-t aktivál/telepít már az is elég.
Sőt még jól is bírják, mert a játékok működését nem érinti (persze ha már beváltottad a kulcsot és fel is telepítetted a játékot). -
satz18
őstag
Dettó. Én is bekapcsolva hagytam éjszakára de még mindig csak 19% nál jár a bf3. Erre az akcióra nem volt felkészülve az origin szervere.
-
Phvhun
őstag
Jah ugyanerről van szó, random időközönként megakad, és akkor újra kell indítani.
Ennél még az is jobb lenne, hogyha 100kb/s-el jönne, mert akkor legalább 1-2 este alatt lejön szépen, de így meg felette kell állni mindíg, és folyamatosan macerálni kell hogy tegye a dolgát. -
Wolverine
félisten
-
-
-
-
Phvhun
őstag
Miért szo*at az origin? Már ötödszörre indítom újra a klienst, mert leáll a letöltés, és mindíg visszaugrik egy 20%-ot az ujraindításkor a csík. Most tartok 60%-nál, akkor már csak 5 óra és kész is lesz..
-
válasz
Skillerz
üzenetére
Ennél a játéknál Steam-en olvastam, hogy DOBOZOS (ki van emelve) CD kulcs kell az online játékhoz.
Meg is van: AZ ONLINE FUNKCIÓK ÉS/VAGY SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁHOZ EA FIÓK, ÉS AZ ÚJ ÉS TELJES DOBOZOS JÁTÉKPÉLDÁNYOKHOZ JÁRÓ EGYSZER HASZNÁLATOS REGISZTRÁCIÓS KÓD SZÜKSÉGES. AZ ONLINE FUNKCIÓKHOZ SZÜKSÉGES REGISZTRÁCIÓ EGY KÓDDAL CSAK EGY EA FIÓKRA VÉGEZHETŐ EL, ÉS FELHASZNÁLÁS UTÁN NEM ÁTRUHÁZHATÓ.
Bocsi a kiabálásért, így van Steam-en kiírva
) -
Skillerz
aktív tag
Érdekes, a Medal OF Honor multival probáltam játszani (STEAM-en bereggeltem) és mikor elindtom a játékot kéri hogy jelentkezzek be az EA-s profilomba, megteszem, és kér egy CD kulcsot...probáltam akkor megadni neki az ORIGIN-es cd kulcsom. Azt írja rá hogy invalid...
-
-
-
rankesz
veterán
-
-
Kobe
veterán
A kodoknak van vmi bevaltasi hatarideje ! Megvettem most de kb csak 6 het mulva tudom aktivalni oket, addig tableten nyomom az ipart
-
-
Wolverine
félisten
Aki tegnap aktiválta már a Sims 3-at, az ma friss kulcsokat kapott a Humble Bundle oldalán! A korábbi 1 kulcs helyett 3 önálló kulcsot lehet lekérni, 1-1 jár az alapjátékhoz, a kiegészítőhöz és a DLC-hez.
-
Skillerz
aktív tag
Ha valakinek van egy felesleges BF3-a vagy egy Sims3-a meg szánhatna

-
Mister_X
nagyúr
1180Ft volt a BF-es csomag. Már várom a szeptembert (akkor lesz új PC-m)(meg GTA V).
-
FZsolt15
aktív tag
Valaki tudna segíteni pls?
Kártyás vásárláskor a Card code-hoz a kártyám Pin kódját kell beírni? -
QbHead
aktív tag
ennél nagyobb akciót még nem láttam a bundle nél már veszem is.
-
bali93
tag
BF3 140 Ft-ért, nem rossz...

-
-
genndy
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az lenne a jó

-
Akos96
senior tag
Elnézést, hogy én is megkérdezem, de nem sikerült megértenem pontosan a helyzetet: ha én 1$-ért veszem meg a játékokat a bónuszok bejelentése előtt, és később jönnek bónuszok, akkor azokat én is megkapom vagy csak azok, akik az átlagot/átlag feletti összeget fizették? Illetve a bónuszok bejelentése után is ez a helyzet?
-
genndy
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Steam adatbázis-változások alapján tipp.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
Speeedfire
félisten
válasz
anubys1984
üzenetére
Ezt honnan vetted?
-
AnginaP
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Köszönöm a gyors választ mind2töknek!
Komolyan eszembe nem jutott volna, de a mél megvan!

-
kriszpontaz
veterán
A kódokat abból az emailből amit megkaptál eléred akármikor ha ki nem törölted. Az oldalon való regisztráció után, a fiókba belépve, majd a mailben szereplő linket megnyitva a linkelt oldalon szereplő gombbal importálhatod a fiókodba a már megvett csomagot. Ha jön új játék, az eredeti vásárláskor megkapott linkben szereplő oldalon megjelennek az új játékok kódjai. Ha importáltad a fiókodba a kódokat, elég oda belépni és lekérheted az új kódokat a listából.
-
Bogyi007
veterán
Ha lesznek bónusz játékok még a pakkhoz akkor azokat is arr a mail címre küldik el amire ezeknek a kódjait kaptam?
Valamint az ebben az akcióban szereplő Crysis 2 Maximum Editionban benne van ez az update is?
-
Daczy
aktív tag
Vajon ha redeem-elem a kódját valamelyik játéknak, azt utána mennyi ideig lehet aktiválni Origin accountban? Szeretném a Sims 3-mat elajándékozni, de csak 27-én lesz esedékes (szülinap). Vajon addig nem romlik meg?

-
gery dee
aktív tag
Valaki esetleg tudna segíteni a csomag beszerzésében?

Köszönöm előre is
-
Wolverine
félisten
válasz
anubys1984
üzenetére
Viszont ott nem jöhettek a képbe olyan játékok, amelyek nem érhetőek el a Steamen

-
törölt tag
Úgy lenne a logikus a részükről ha még legalább egy Origin exkluzív cím is bekerülne, pl. Mass Effect 3, de a Dead Space 2 szerintem is valószínű.
Az biztos, hogy nagyon jó kis akciót hoztak össze, könnyen lehet, hogy még a karácsonyi időszak sem tudja felülmúlni. -
genndy
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Még nem biztos, csak találgatás.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
anubys1984
üzenetére
Az azért gáz, hogy csak a bánattalmegtoldott Uprising standalone kiegészítőt adják, míg az alap RA3-at nem.Bár így se lehet egy szavunk sem.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igen. lesznek plusz játékok ennél a csomagnál is:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- beQuiet Dark Rock pro 4 hűtő
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)