Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia, kicsit a témához kapcsolódik az én kérdésem, észrevételem is:
Én most kezdtem el CS-ni, tetszik, tényleg van egy feelingje, de nyilván kezdőként és amúgy is laikusként, nem steammel játszom, hanem csak úgy simán...
Ami engem zavar az online játékban, hogy néha csak úgy indok nélkül dobnak ki, pingem rendben van 20< körül, a szero NONsteam, szv gondolom még ez sem lehet baj, nincs wh,se aim se semmi csak normálisan játszok és: You were kicked by admin .. ez oké lenne, ha legalább tudnám, hogy mi miatt lettem kidobva, bannolva, tényleg csak az zavar, hogy nem tudom, hogy miért
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs