Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia, kicsit a témához kapcsolódik az én kérdésem, észrevételem is:
Én most kezdtem el CS-ni, tetszik, tényleg van egy feelingje, de nyilván kezdőként és amúgy is laikusként, nem steammel játszom, hanem csak úgy simán...
Ami engem zavar az online játékban, hogy néha csak úgy indok nélkül dobnak ki, pingem rendben van 20< körül, a szero NONsteam, szv gondolom még ez sem lehet baj, nincs wh,se aim se semmi csak normálisan játszok és: You were kicked by admin .. ez oké lenne, ha legalább tudnám, hogy mi miatt lettem kidobva, bannolva, tényleg csak az zavar, hogy nem tudom, hogy miért
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest