Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #6928 üzenetére
Otthon a PC-ben is csak 8GB RAM van, és abból 3 biztos szabad, 2 gyorsítótárazott úgy, hogy a virtuális gépen megy az XP folyamatosan ami alatt szintén több program fut munka miatt. Igaz nincs nyitva a böngészőben egyszerre 120 oldal, mint ahogy azt sokan a telefonon szeretnék látni.
Sőt ha valamit nem használok azt kikapcsolom itt is, pedig elférne. Ha kell újra indítom ,és várok pár másodpercet.
Sajnos ez pont olyan mint a drog, és nem csak én találtam ki, hanem tény. A telefon irányítja az embereket és nem fordítva. Mindig erőseb és erősebb kell. Nehogy már egy tized másodpercet várni kelljen! Nem egy bejegyzésbe olvasni, hogy sajna mintha látszana egy picii megakadás. Ilyen esetben nem a telefonnal van a baj. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #6928 üzenetére
Na igen és rá kell tenni a telefonra nem olyanra gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest