Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
Igen,ez alapján csináltam anno, duálosítást is stb... volt már több reset + 2x újraraktam.
Ez van fent pontosan:
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU
Én úgy néztem az Elite csak egy tuningolt gyári rom, azért akartam azt felrakni, a Lineage romoknak meg nincs köze a gyárihoz. De akkor lehet inkább maradok a legfrissebb 7-es romnál + root.
Ha lenne egy 7-es backup akkor azt sem tudná visszaállítani a régebbi TWRP? -
-
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
csacsi67
üzenetére
Nem lehet fastboot móddal a P9 Lite-re semmit feltenni csak az FF vagy OTA-val sőt a 7.0-8.0 már a 3 gombos se működik.
VNS-L21C432B380 ha ez van rajta akkor miért akarod újra flashelni??? Ha jól látom akkor Dual Sim-es?
A Finder kiírja, hogy van újabb akkor biztos, hogy van.... Annak a használatáról pedig van leírás a Logoutom (kár hogy nem lehet ignorálni) ott megtalálod... Előre közlöm, hogy a módszer miden egyes telefonon Huawei-n működik tesztelve van.
Ha Valamit elrontasz az csak is a te hibád és nem azé aki készítette a leírást, vagy aki megosztja veled a linket.
Ennek figyelembe vételével segítek, én ilyen vagyok látod ez a különbség köztünk valamit ha egy kis sérelem ér nem futok a moderátorokhoz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arc Raiders
- Konteó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ezt már nem tudom kipróbálni
Nagyon köszönöm a segítséget.