Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
snooze
üzenetére
Szia kikapcsoláskor, mig nem rezzen gyorsan nyomd meg a Hangerő+ Bekapcsoló gombot egyszerre.
Különben meg milyen mokolt trutyit tettél rá? Már bocs de az XDA-n csak azok vannak...
Ma 3 telefonba lehetem életet az XDA-s trutyik miatt.
Legyen szerencséd, az FR az csak a stock firmawert oldja meg de az sem 100% egy bootlopnál.
-
szemesi69
addikt
válasz
snooze
üzenetére
Már leírtam, nem olvastad el? Linkeltem két videót is róla, ha úgy könnyebb.
Ha szerencséd van csak a firmware sérült és akkor mennie kell amit írtam.
Ha a linkem alapján ki tudod kapcsolni vagy recoverybe lépni, akkor oké, ha nem jön be, még mindig lehet a fastboot módszerrel operálni, találsz leírást bubus logoutján, az nekem nem megy, és már nincs meg a telefonom se, de huawei vonalon maradtam és általában ezek mindegyiknél mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest