Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
Diokhan
üzenetére
Ezt írtad:
"Mielőtt megvettem a telefont nyilván jól utána néztem, hogy mire képes és megmondom őszintén, hogy csalódtam, amikor először a kezembe fogtam. Az eredeti szoftverhez képest, amivel a telefon kijött sokkal butább a mostani, pl most nem lehet kiválasztani, hogy hány megapixeles képeket akarsz csinálni, de ha jól tudom, az eredeti szoftverben ez választható volt."
Ez netto tévedés, rosszul tudod.
SOHA nem lehetett állítani a felbontást, csak a kivágást (aminek következtében az összes megapixel száma is változott, de csak azért, mert a 4:3-as érzékelőből, ha levágod a 4-es oldalt hármasra (amiből lesz az instagramra szükséges idióta 1:1 formátum), akkor pont annyi megapixellel lesz kisebb (10-ből 7), amennyivel a képfelület kisebb.
Hogy megértsd (mert hátha, nem adom fel), ha egy A4-es négyzethálós (mások szerint kockás) füzet lapja elfektetve vízszintesen 59,4 négyzetrácsot (kockát) tartalmaz,. függőlegesen pedig 42-t. Azaz kevés híján 2.495 négyzet (kocka) van a teljes felületen.
Ha fogjuk az ollót és ezt levágjuk 42x42 négyzetrácsra (1:1-re), akkor 1764 négyzet marad belőle. De a felbontása (a "pixelméret") marad ugyanúgy fél centiméter/négyzet.
És végül még egyszer leírom, a LEGUTOLSÓ ROM verzióban is ott van ez (amit tévesen felbontásválasztásnak hiszel), csak ott már kijavították a félreérthető kiírást, nem felbontás, hanem oldalarány van írva. (A képernyőmentések a saját készülékemről vannak, a legfrissebb gyári ROM alól.)

A nagy felbontás (40 MP) meg máshol van, a PRO részbe száműzték....

Úgy tűnik, nem ismered a készülék menüjét olyan szinten, hogy csalódásodat fejezd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Windows 11
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest