Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
válasz -Bandi- #11632 üzenetére
Én nem ajánlanám, h más töltőt használj hozzá. Nem is értem, h miért fordul ez meg az emberek fejében. Mi a baj a gyárival?
Más: látom az új frissítéssel sem sikerült megoldani, h látszódjon az akku % ha van bármilyen más értesítés mellette. Azért ezekre figyelhetnének. Aod-ra bejött a shop is de elég sokat ingyen is lelehet tölteni. Az árak meg elég barátiak ha vki még is venne onnan.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Varszegig
veterán
válasz -Bandi- #11635 üzenetére
Szerintem ezt a táskában hurcolóst el lehet felejteni. Samsung után valóban fura lesz, de sokáig bírja. Nekem bő 1 év után is kibír 2 napot ha nagyrészt itthon vagyok, és viszonylag keveset nyomkodom, de ha van egy kirándulás sok fotóval, maps-szel, aktív használattal, akkor is röhögve megvan az 1 nap, még marad is vagy 30%. Feleségem az S9-ét akkor is töltőre teszi napközben, ha itthon vagyunk.
-
Kekmen
senior tag
válasz -Bandi- #11632 üzenetére
A töltőre már válaszoltak, gyárival érdemes használni. A kábelt én is rövidellettem, innen rendeltem hozzá.
Az ikonoknál a pöttyöt úgy tudod eltüntetni, hogy hosszan rajta tartod az ujjad az ikonon, ekkor megjelenik, hogy mit is akar neked jelezni, arra ráböksz, elolvasod és utána nem lesz ott. Egyébként ez a "pöttyözés" funkciót azt hiszem ki lehet kapcsolni is.
Tokot is az aliról rendeltem, épp tegnap érkezett meg (ahogy a 10.1 frissítés is), nekem nagyon bejön."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Sztyepadzso
őstag
válasz -Bandi- #11839 üzenetére
Ha ez a pdf-es dolog megint valamelyik oktalan tanártól jön, mint tananyag, akkor a probléma megoldása az, hogy ez nem pdf, hanem egy tömörített állomány (Archiv), és előbb ki kell tömöríteni. Ha alapértelmezett appot akarsz beállítani, akkor beállítások/alkalmazások/alapértelmezett alkalmazások /további alapértelmezett appok vagy valami hasonló, nem tudom pontosan, német a telefonom.
OBD-hez meg a Car Scannert használom, és semmit nem állítok be, felkapcsolódik az olvasó wifijére, oszt kész. Auto-n minden.
Használom 2003-as Fabián, 2012-es Superben meg 2002-es Meganon. Pedig ezek nem ugyanazt a protokollt használják.
-
Jano_023
őstag
válasz -Bandi- #13185 üzenetére
Nekem már nincsen meg a telefon de van egy app amiben a szerviz és ilyesmi szerepel ott szokott lenni ilyen üveg javítás akció. Én már párszor láttam. Nézd meg vagy a szerviz hivatalos oldalán.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
rolandrepasi
tag
válasz -Bandi- #13185 üzenetére
Szia! Hivatalosan ott körül van a kijelző csere. Persze akkor a gari is marad. Aliról is 40 ezernél kezdődik a kijelző üveg. Kompletten kerettel pedig ott is 54 ezer. Ezzel pedig a gari ugrik is. Kb 25 ezer a különbség. Ennyi a gari ára. Plusz ha kintről veszed még cseréld ki magadnak/ vagy valakivel.. az megint plusz pénz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest