- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Nem tudom, engem arra neveltek, hogy mindig vigyázzak a dolgaimra.
Telónál szvsz , a védőtok és az üvegfólia kettősénél nincs jobb védelem (és itt nem a filléres/drága "trendi" 3 mikron vastagságú csakhogymindenkilásaatelómat féle szilikontokra , de nem is az UAG Pathfinderre ill. nem a 300Ft-os "üvegfóliákra" gondolok ) Mondom ezt úgy, hogy ha nem is napi szinten, de esik nekem is a telóm + szoktam túrázni is.
A flipet én nem szeretem, nem tartom túl praktikusnak, de elismerem annak is a hasznosságát.
A biztosítást meg hagyjuk (voltam már szem-, fültanúja olyan reklamációnak, amikor egy srác átkozódott mert a javíttathatatlanul megtört -talán iPhone- telefonjára, az egyik multi vásárolt csomagjánál olyan amortizációval megtűzdelt csereutalványt kapott -valami -40%-ot mondott-, hogy majd' elsírta magát. Ott csak akkor jövök ki "jól". Ha nem lesz totálkáros a telóm.(pld "csak" betörik a kijelző)
Visszatérve a tok és az üfóliára -egy ilyen értékű telónál-, szerintem teljesen normális ha az ember a teló árának a cca 5-10%-át védelemre költi. (ugye a hifisták sem 100Ft-os MZSL 2x0,75-ös villanykábellel kötik a 300k-s erősítőjükhöz, a hangfalukat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged