- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kapasz #10053 üzenetére
Azért ez komoly, hogy egy gyártó által kifejlesztett és laborban nem kis ideig tesztelt töltési megoldásra azt írod, hogy "nem tartom egészségesnek" Ha ők sem tartanák egészségesnek, akkor raktak volna a dobozba egy másik töltőfejet is, nem?
Nem cserélgetem 2 évente a telefont és majd 2 év múlva is ugyanez az akku lesz benne, az biztos, de mindenki azt teszi amit jónak lát és én inkább élvezni szeretem a telefont mintsem, hogy folyton agonizálni vmi miattSzerk.
Ha veszel egy Ferrarit és nem akarsz annyi üzemanyagot elfogyasztani alapjáraton, akkor a szomszéd autójának a kulcsát kéred kölcsön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest