- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cannabis7 #8527 üzenetére
Általában azt tapasztaljuk, hogy ahogy lépdel előre az emui, úgy lesz egyre kevesebb funkció (pl kamera beállításoknál eltűnt a 16:9 opció), és egyre jobban ios copy a rendszer: külön lehúzható értesítési sáv és rendszerkapcsolók. De összességében nagyon stabil, hibamentes működés van, de a p20 után ez neked nem újdonság.
-
laaceee98
tag
válasz
12.0.0.134-en vagyok. Asszem ez a második patch a 12-es EMUI óta. Akkor itt a topicban is téma volt, hogy frissítsünk/ne frissítsünk. Eleinte kellemetlen és fölöslegesnek tűnő volt pl. az állapotsáv / értesítési sáv (bal/jobb oldalról lehúzás) szétválasztása, és most sem tudom miért csinálták, de kb 1 hét alatt megszoktam. Üzemidőben, sebességben szignifikáns változást nem tapasztalok. Ezen felül sok érdemi újdonság nincs benne.
Valamelyik naprakészebb kolléga majd kisegít, hogy ez hanyadik új EMUI főverzió is, amióta a P30 piacra került, de szerintem minimum a második, vagy a harmadik. Nálam nem okozott galibát.
Anno többek között ezért váltam meg az Apple-től, mert két-három iOS főv. frissítés után már annyira lenyírta az akksit a régebbi modelleken a szoftver, hogy hiába cseréltettem zsír újra az akkumulátort, gyakorlatilag egy fél nap után 30% körüli töltösségnél izgultam. Pedig sebességben, képességeit tekintve nekem az akkor 4 éves modell (asszem 6S) tökéletesen megfelelt volna, többet költeni nem is akartam mobilra, de üzemidőben kritikán aluli volt a "sajátjánál" 3-4 kiadással frissebb iOS-el. Itt ezzel sincs gond. Üdv a klubban -
killertibi
tag
válasz
Én mindig azonnal frissítek, és soha semmi lassulást nem tapasztaltam (sem egyéb más problémát). Ebben az emui 12-ben az osztott értesítési sáv furcsa volt elsőre, de hamar meg lehet szokni. Szerintem a p20-nak sem szabad lassúnak lennie, annyival bem gyengébb hardver. Illetve egyik fórumozó kolléga javaslatára az animáció sebességet gyári 1-ről 0,5-re állítottam, így érzésre gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged