- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:04 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzGöbe
tag
Hát akkor én hivatalos szervízbe vinném, a csatlakozós dolgot szerintem ingyen megcsinálják gariidőn belül (akár cska tisztítani, akár cserélni kell).
[https://consumer.huawei.com/hu/support/service-center/] -
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
A "Download Manager" nálunk "Letöltés kezelő" mutatja az értesítések között a letöltés állapotát, az addig stimm. Ha rányomsz, akkor elvileg bevisz a "Fájlok" appba (ez a gyári fájlkezelő), aminek alul van 4 gombja, Előzmények, Kategóriák, Huawei Drive és Én.
Az Előzmények fülben legfelül, a Gyors hozzáférés között meg szokta jeleníteni a "Letöltéskezelő"-t, amire nyomva bejönnek az utoljára letöltött fájlok.
Én a Kategóriák-at szoktam használni, ez a rendes fájlkezelő rész, mappákban cirkáláshoz (Belső tárhely/Download), de felül a piktogramokkal fáljtípusokra is szétbontja.
Nekem mondjuk mindenféle Huawei Drive és Cloud és egyéb felsős szinkronizálás ki van kapcsolva. -
CzGöbe
tag
Köszi, de sajnos ez nem jó megoldás, mert itt sem lehet eltüntetni a legfelső -számunkra felesleges- sort, ezért kellett anno tovább keresnem, így találtam rá a chroomára (amit megvettem és azóta is boldogan használom, mert nem az ingyenesség és nem a témázhatóság a fő szempont)
-
CzGöbe
tag
1) Igen, de idővel magától is visszaáll szerintem (nekem néha túl sötét a gyári beállítás ezért felhúzom, de lezárás után szerintem újraállítja)
2) A megoldást köszi, jó tudni
3) Ezt én is gyűlölöm, ráadásul én valami nagyon minimalistát is akartam, a nagy keresgélésben ezt találtam, megvettem, azóta én boldogan használom -
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
Én is Huawei AM61-et vettem, fixen tart, nekem kényelmes, nem tapad a nyakamhoz futásnál sem, de egy dolgot nem lehet mondani róla, hogy jó lenne a mikrofonja. De mivel csak futáshoz használom, amikor amúgy sem beszélgetek, így nem érdekes számomra. Micro-USB-vel kell tölteni sajnos, de szerencsére ritkán.
-
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
Új kampány van, szervízes kedvezmények
Akár 40% kedvezmény törött kijelző valamint alaplap cserére -
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
Igen, természetesen. A használat is károsítja, sőt a napsütés is. Az élet is halálos, mert még senki sem élte túl! Nem kell foglalkozni ezzel, a garis 2 évet ki fogja bírni.
[Huawei P30 Pro Durability Test - JerryRigEverything] -
CzGöbe
tag
Én úgy tudom, hogy Magyarországon nem használható az AA, de ha letöltöd az .apk-t, akkor menni fog (waze is, meg azért van még 1-2 app)
-
CzGöbe
tag
Bakker! Nekem se volt eddig (1 éve már!) olvasható erős napfényben, most ránéztem és ki volt kapcsolva ez az opció!
Szólhattatok volna előbb is!
(#4049) alufelni:
Ezek szerintem mind elérhetőek az AppGaleryben. A Google szolgáltatások hiánya egy kicsit mást takar, nem a 3rd party appok hiányát (persze azért most még az sem teljes), de hát ezt meg tudjátok nézni a te telefonodon bármikor. Mert ami van neked AppGalery, az mindenkinek ugyanaz, az a HMS "Play Áruháza". -
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
Mióta bejött a VoLTE, azóta nem a legtökéletebbek a hívások. Gondolom azért, mert most mindenki használja az internetet és túl van terhelve ezáltal az infrastruktúra. Ki tudom kapcsolni a VoLTE-t esetleg valahol, hogy kipróbáljam a "rendes" telefonos hálózat is rosszalkodik-e mostanában?
-
CzGöbe
tag
Azt, hogy a navigációs sáv mikor tűnik el, azt gondolom nem lehet beállítani (immáron 3 éve nem találkoztam már navi gombokkal a képernyőn), mert az automatikus teljes képernyős módban amúgy pedig megmarad, de a rendszernavigációnál elő lehet csalogatni 1 plussz gombot, amivel te el tudod rejteni a gombsort.
-
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
Hát nem azt mondom, hogy sokkal, de előrébb áll a tok, mint a kijelző. (Ha arcra ejted sík felületen, akkor véd, ez már tapasztalat
, de a kavics meg fogja szúrni a kijelzőt.) Ha nagy lenne a különbség, akkor a perem engem pl nagyon zavarna, mert én gesztusokkal navigálok, a képernyő széléről húzva az ujjam lépek vissza.
Vettem kijelzővédő üveget is, mert nem tudtam hogy fogom elviselni a tokot, mert eddig még nem használtam az előző telefonjaimhoz tokokat, de ez nem zavar engem, a gyári fóliát sem karcoltam még annyira össze, szóval az üvegek is még csak a csomagolásukban pihennek. Ráadásul hátul sem a kamerapúpon támaszkodik a telefon a tokban, mert ott is vastagabb. -
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
[Nillkin Nature TPU] én ezt használom
nekem is van +1, az alzánál is van még 1 db -
CzGöbe
tag
-
CzGöbe
tag
Én rendeltem egy színtelent és egy szürkét is a Nillkin Nature TPU-ból, elvileg már el is jött Ferihegyről, úgyhogy már nagyon várom mikor csönget a postás
ha gondolod az egyiket elcsencselhetjük.
Jön még vele együtt XD CP+ Max és egy 3D CP+ Max is, azok közül is meg tudok válni az egyiktől, lévén 2 úgy sem megy fel egyszerre a telóra
-
CzGöbe
tag
Annyiféle beállítás van már annyiféle helyen... Ezt hogyan is csináltad?
-
CzGöbe
tag
Szerintem ez nem bug, hanem feature. Nekem legalább is elég következetesen működik: amikor vízszintben van, akkor fekete a kijelző, de amikor elmozdul a vízszintesből, akkor pár másodpercre megmutatja, hogy hova is kell tenni az ujjat. Ha jól láttam, ma amikor sétáltam haza, kezemben lóbálva a telót, akkor végig ott volt a jel.
(#275) Energie X:
Nekem 9.1.0.124 van (Vodafone) -
CzGöbe
tag
Na! Ma nagy meglepetésemre, mikor mozi előtt bementem a Vodába az Arénában, volt 2 telefon is az üzletben
Szerencsére az egyiket el tudtam hozni, így beléptem én is a klubba végre! 
P10-et és Vernee X-et összegyúrva váltotta azokat!
Valaki használ ilyesmi 3D-s üveget? Mi lehet a különbség a 3D és az XD között (azt leszámítva, hogy az egyiken teljesen ki van vágva a felső rész, a másikban pedig lyuk van az egyik szenzor számára)?
3D CP+ Max
XD CP+ Max
Az M4 Aquamon volt üveg, de az ugye teljesen sík kijelzős volt még, aztán amikor megvettem a P10-et, még nem volt rá ilyen üveg, így Mobile Outfitterses matt fólia került rá 0. percben. Nekem nagyon tetszett, amíg egyszer le nem ejtettem és mind a 4 sarka összezúzódott.
Ezt a telefont véletlenül sem szeretném elrondítani, így megint gondolkodok egy vékony tok + üvegfólián, csak ugye még nincs tapasztalatom ezekkel a hibrid üvegekkel. Kinek volt már ilyen minőségi 3D-s üvege, mik a tapasztalatok? -
CzGöbe
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Milyen routert?
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szólhattatok volna előbb is!
Úgyhogy nagyon kell rá vigyázni!
ha gondolod az egyiket elcsencselhetjük.
Szerencsére az egyiket el tudtam hozni, így beléptem én is a klubba végre!