- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz donjohnson #15229 üzenetére
Sajnos az csak OEM jellegű. Találtam már akkuk.hu-n köszi. Igaz jó drága.
-
Ceree
senior tag
válasz donjohnson #15229 üzenetére
Nekem ott a honor 6ba sem gyarit raktak, mint utolqg kiderult, es a hatlapot is elcsesztek cserekor, uj kellett. Ami nem volt mar kelloen jol felragasztva, ugyh nehany honap utan elkezdte elengedni. En oda tobbet szervizbe nem vinnem.
Másolat_eredetije
-
Zoz
őstag
válasz donjohnson #15205 üzenetére
Nem Huawei kábellel szerintem eleve nem fog menni a szuper töltés. Legalábbis nekem maximum gyors töltést sikerült elérni.
-
konci79
őstag
válasz donjohnson #15202 üzenetére
Nem, sima 1 m-es. Elindul a szuper töltés, kb 30mp- 1 perc és levált normál töltésre.
Szerk. Másik kábellel ( nem gyári) sima töltés alapból.
[ Szerkesztve ]
-
delon
tag
-
dualcore
őstag
válasz donjohnson #13613 üzenetére
Igen.
-
dualcore
őstag
válasz donjohnson #13611 üzenetére
-
Ceree
senior tag
válasz donjohnson #13319 üzenetére
Egyébként valóban megtaláltam a fájlokat a telefonkezelőben, a Tisztítás - Hulladék fájlok alatt. Így viszont megvan rá a beállítás is: Fájlszemét automatikus eltakarítása, ez be volt kapcsolva.
Köszi!
Másolat_eredetije
-
Ceree
senior tag
válasz donjohnson #13319 üzenetére
Dual simeskent hasznalom, nincs sd.
Eddig automatikusan nem tortent ilyen.
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
Speeedfire
félisten
válasz donjohnson #13259 üzenetére
De ha le húzom akkor frissíteni kellene az adatokat. De nem teszi.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
őstag
válasz donjohnson #13050 üzenetére
Szerintem csak azért, mert hiába variálják át a beállítások menü felépítését minden rendszerverzióban, ha egyszerűen rá tudsz keresni, és nem kell minden menüpontot áttúrni..
"... and I hope you have a great day!"
-
hori-zoli
tag
válasz donjohnson #13001 üzenetére
Igen ám, csak azok a programok, amik nekem használják a helyhozzáférést de nem gps alapon, rögtön leállnak, és visítanak.
-
őstag
válasz donjohnson #12871 üzenetére
pontosan!
Valami kontakthiba lehetett elsőre."... and I hope you have a great day!"
-
eazypeezy
tag
válasz donjohnson #12866 üzenetére
Mindegy, megvárom áprilist, hátha jön akkor. Ha nem, akkor majd FF-el megoldom
-
eazypeezy
tag
válasz donjohnson #12863 üzenetére
Nem, uccse adja be. Ezt meg is értem, hogy nem mindenkinek egyszerre pusholják, ha mondjuk hibajavításról/verzióváltásról/új funkciókról van szó, de azért egy security patch értelmét veszti, ha hónapokat kell rá várni
Egyébként tavaly az utolsó kb 3 hónapban jött rendszeresen, minden hónap elején, de ez az újévben elmaradt sajna -
dreta
tag
válasz donjohnson #12714 üzenetére
Köszi, ezt használom évek óta. A kérdés továbbra is az, hogy 9.0-n működik megfelelően?
-
cellpeti
nagyúr
-
kiralytom
aktív tag
válasz donjohnson #12675 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
dualcore
őstag
válasz donjohnson #12630 üzenetére
Á nem vagyok pesszimista.
Nekem is több hüvely van itthol, csak a P10 csinál kis bugokat, igz FR után dobja őket. Pedig alkalmazás nem sok van rajta, FR után kilövöm a felesleges sallangokat, és csak a Viber,, messenger, megy fel rá, semmi más. Amit használok+-ban a Google, és a gyári cuccok, semmi exrta. -
Gyulu25
tag
válasz donjohnson #12461 üzenetére
Köszönöm, megoldódott.
-
törölt tag
válasz donjohnson #12383 üzenetére
Nem nincsen, nem is lehet benne ilyet megadni. Érdekes hogy még a jogosultságokat is elvettem mindet a zene alkalmazástol, ez sem érdekli, simán indul és játsza le a zenéket a tarhelyrol annak ellenére hogy nincs joga olvasni sem 😁
-
biznisz_man
tag
válasz donjohnson #12341 üzenetére
Köszi
-
biznisz_man
tag
válasz donjohnson #12338 üzenetére
Sajnos a képeket és az adatokat sem tudom leszedni
-
biznisz_man
tag
válasz donjohnson #12338 üzenetére
Szia!
Ezeken már túl vagyok! Hangerő gomb fel + power gomb, rezzen és ennyi, kép nincs. Fel van töltve a készülék.
Sajnos ezen kívül más nem történik. -
xcsabo
senior tag
válasz donjohnson #11966 üzenetére
Megjott.... No nem a Mikulás 😃 Telekom szintén. Eddig ültek rajta.
-
_CICAFIU_
aktív tag
-
wdx
őstag
válasz donjohnson #11922 üzenetére
Értelek. Nem volt még fedélzeti videórögzítőm, úgyhogy nem ismerem a működési elvüket. Azt tudom csak, hogy telefonra is vannak erre programok. Egy ideje gondolkodom már egy 360°-os kamerán a kocsiba... Rettentő sokan karcolják az autómat, jó lenne ha vissza tudnám nézni, hogy melyik embert küldjem vissza suliba, gyakorolni a parkolást.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Wallenberg
senior tag
válasz donjohnson #11899 üzenetére
Nekem sem jött még meg.
Pie-t mikor kapjuk meg? Erre nézve van valakinek valamilyen információja?
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
válasz donjohnson #11861 üzenetére
Köszi!
-
djbelo
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz donjohnson #11648 üzenetére
Preferáljuk a hivatalos linket! [link]
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
wdx
őstag
válasz donjohnson #11648 üzenetére
Amúgy a vlc még sehol sem volt, mikor az mx player megjelent már androidos vonalon. Pár éve használtam utoljára, akkor még verhetetlen volt, de azóta a huawei saját lejátszója kb ugyanazt tudja, így felesleges volt telepíteni. Mire jó (miben jobb) egyébként a vlc?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz donjohnson #11439 üzenetére
"hogy érted hogy maradt a cpu?" - úgy, hogy ott nem történt igazi előrelépés.
A csíkszélesség csökkentése azért elég kevéske egy generációváltás alkalmával ... szerintem.
Anno emlékszem a P10 kapta az ívet, hogy nem sok újdonságot hoz a P9-hez képest. Pedig ott a Kirin 960-nál nem csak a GPU változott, hanem a Cortex-A72 -es magok is lecserélése kerültek (Cortex-A73 -ra)."... én az újabbat venném, ha egy árban vannak."
Én anno direkt megvártam a P20-at, és utána döntöttem a P10 mellett. És nem az ár miatt, pedig előbbi jóval drágább volt...."... a többit amit felsoroltál, meg lehet szokni."
A notch nekem fizikai fájdalmat okoz. Valószínű sose bírnám megszokni. Most abban bízom, hogy a P10-el kihúzom addig, amikor a notch már csak egy kellemetlen emlék lesz.
Ja, és "tizenyóckilenc" nyújtott kijelzőket is baromságnak tartom, de ezzel kapcsolatban már nem vagyok ilyen optimista. Vagyis, ezzel minden bizonnyal lénytelen leszek megbarátkozni. De, ez tényleg szubj. dolog ... -
veterán
válasz donjohnson #11409 üzenetére
Így van, nem is értem,hogy miért várja valaki hamarább....
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
bagyulus
tag
válasz donjohnson #10738 üzenetére
Szia nem tudok róla.
-
veterán
-
veterán
válasz donjohnson #9944 üzenetére
Elméletileg simán kell, hogy kapjon még akkor. P9-et is árulnak még...
-
RoSSo3
senior tag
válasz donjohnson #9944 üzenetére
gondolod?
most szemezek egy 1 éves gyártói garanciás készülékkel, 70-ért. -
|AP|
veterán
válasz donjohnson #9797 üzenetére
méretben ez volt nagyjából az utolsó telefon ami még megfelelt nekem (ez is már kompromisszumokkal).
Tudom, csak pár mm-ről beszélünk, de én abba (az egyre kisebb) táborba tartozom, akik a kompakt telefonokat szeretik. Jelenleg Z3C-m van.
Na mindegy, akkor kivárok a Meizu 15-re, vagy hátha egyszer lesz még 145mm alatt készülék -
cseryz
tag
válasz donjohnson #9725 üzenetére
Köszi szépen, így megtalálja, már csak azt kell kitalalnom hogy feltegyem-e. Nem túl biztató a #9726 hozzászólás...
-
benfolds
őstag
válasz donjohnson #9725 üzenetére
az eddigi tapasztalatok alapján lehet, hogy akkor kell majd aggódnia, ha sikerült feltennie.
-
Salvador Dal
csendes tag
válasz donjohnson #9503 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
Vikooo
addikt
válasz donjohnson #9286 üzenetére
Ki kell kapcsolni az automatikus indítást és a háttérben futást
-
madd dogg
senior tag
válasz donjohnson #9284 üzenetére
Nem, a sima Huawei Zene app. Megnézem.
-
PACSA75
őstag
válasz donjohnson #9212 üzenetére
Előbb utóbb elérhető lesz, még nekem sem sikerült, hiszen még nincs engedélyezve, nem tudom ricsikének hogy sikerült, mind1 türelem tornaterem . A lényeg hogy látszik a fény az alagút végén.
-
Zoz
őstag
válasz donjohnson #9212 üzenetére
Dettó... 360-nál nincs tovább (legálisan)
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz donjohnson #9182 üzenetére
Azért azt nem értem, hogyan lehet össze hasonlítani egy harmad annyiba kerülő készüléket egy előző generációs "csúcskészülékkel". Még jó, hogy érződik az olcsóság, de azt be kell vallani, a P10 annyival egyáltalán nem jobb, mint amennyivel drágább. Nekem egyáltalán nem jön át a prémium érzés a P10-nél. Mate 9-ről jöttem, ahhoz képest ez eléggé bóvli hatasú számomra.
[ Szerkesztve ]
Csend a lelke mindennek!
-
kovlui
tag
válasz donjohnson #8935 üzenetére
Köszi a tippet! Ez sokkal szimpatikusabb.
-
Ricardo
titán
válasz donjohnson #8977 üzenetére
Ilyen közeli képet mobill esetében csak makro lencsével tud valaki csinálni. Zoom ide vagy oda. Én is csináltam már pár képet rovarról mobil és lencse segítségével. Igaz egyiket sem P10-zel.
-
veterán
válasz donjohnson #8919 üzenetére
Nem mindegyik készüléken elérhető. Pl a telenoros készülékeken sincs. Ott B360 sem volt hanem csak B365.
-
Zoz
őstag
válasz donjohnson #8829 üzenetére
Nekem nem dob 360-nál újabbat
-
veterán
Megnéztem én is. Így is csak a 365-öt dobja ki.
-
Dave920117
tag
Köszi! Így már nekem is dobta. Nem is gondoltam volna erre a megoldásra
-
djbelo
senior tag
Köszi! Így megjött nekem is! Remélem ezzel a frissítéssel sötétedés is megoldódik.
-
Asbee
veterán
válasz donjohnson #8758 üzenetére
iphone x
-
wdx
őstag
válasz donjohnson #8415 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő. Folyt.:
Kis töltőárammal (1Ah), töltheted a telefont, ha jó minőségű a töltő, elbírja.... Stb. Volt olyan írás, hogy pc usb-ről töltés... Működik. Tényleg működik. Mekkora is ott a tápegység? 500W? Vagy több? Mennyi kell a gépnek? Mekkora a mérete a trafónak? Van bőven tartalék? Nem akarok belemenni ennyire, mert minek? Nincs vita, én csak egy túl aggódó ember vagyok, aki miatt nem engedték fel a samsung telefonokat a repülőgépekre, és hasonlók. Teljesen más tészta? Lehet. Hanyagságból bármit el lehet intézni. Legyintsünk, ez csak egy dilis. Túlvariálja. Én is tudom, hogy így teszem. Amikor egy liftet tervezek mondjuk, és tízszeres, vagy ennél is több biztonsági tényezővel számolok, akkor azért teszem, mert tudom, hogy emberek használják. Vajon mindenki így számol? Vagy csak legyint? Jól van, ez csak egy dilis...mi baj lehet egy töltővel? Kiégő autók, túlmelegedő telefonok, amik mondjuk életre szóló hegeket okoznak, kigyulladt házak, aminél ki tudja ki tud kimenekülni? Én mondjuk nem szeretném veszélyeztetni a családomat se itthon, se a kocsiban. Mindenki azt teszi, amit akar, de ha tehetem, szeretném lebeszélni róla... Köszönöm, ha megértesz.[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz donjohnson #8415 üzenetére
Ez csak egy példa volt, nehezen írom le az aktuális gondolatomat, vagy véleményemet. A lényeg az, amit írtál. Legyen bőven power az energiában, különben minőségben csorba esik. Lehet keletlenül dolgozni, mi lesz a végeredmény? Hanyag munka. Lehet buzgón dolgozni, teljes hozzáértés (vagy energia) nélkül dolgozni... Végeredmény? ...
Tehát van 3 opció mindenre: olcsón, gyorsan, jól. Ebből csak egyszerre max 2 dolog lehet jóra vezető. Sajnos, a jelenlegi fogyasztói társadalom csak mindhármat fogadja el.... Ebből vannak a tragédiák, ebből adódnak az elégedetlen emberek, a rossz minőségű alkatrészek... és az állandó stressz. Nem ide tartozik ez a mondandóm, de mégis.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
wdx
őstag
válasz donjohnson #8404 üzenetére
Igazad van teljesen, és örülök, hogy kontráztál. Viszont a valóság kicsit más, mint az elméleti elgondolás. Mondok egy példát: adott egy powerbank, ami 10Ah. Ezt próbáltam tölteni különböző töltővel, mindegyik túlzottan melegedett (égetett, ha hozzáértem), rádugtam a huawei töltőjét, és nem melegedett, de töltötte. Tudom, hogy a töltő elektronika, ami a készülékben van, mérvadó, de én nyugodtabban alszom, ha tudom, hogy a töltő biztonságos, a kábel biztonságos, a töltendő készülék elektronikája biztonságos... Nem ragozom. Nem én vagyok a legrelevánsabb a témában...
-
wdx
őstag
válasz donjohnson #8404 üzenetére
Okéjó
sityupityu:
Szerintem szoftveres dolog. Mivel 20mpx az egyik kamera, elkészíti a képet, kivágja a megfelelő részt, kiszínezi a 12mpx-es kamerából jövő info alapján.... Szerintem.
Ez érvényes a kivágás (nagyítás) nélküli üzemmódra is. Ezért nem működik ez a funkció maximális felbontás mellett.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz donjohnson #8384 üzenetére
Értem. Én szerintem hanyagolni fogom ezt a gyári töltőt, mert iszonyat hamar tölti fel a telefont. Persze ez jó dolog is ha az időtényezőt nézzük, de az biztos, hogy az akkut nem így lehet feltölteni a legtökéletesebben.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz donjohnson #8032 üzenetére
Én is a 360-on "ragadtam" (független, dual-SIIM). Nekem még nagyon új a telefon, szóval nem tudom, hogy mit várjak tőle...
A héten - ahogy ígértem - nyüstölöm majd egy kicsit kocsiban, és - ha olyan lesz az idő, - napon is.Más:
1. Szerintetek érdemes-e az NFC-t kapcsolgatni? Másképp: bekapcsolt, ill. aktív NFC, kikapcsolt készülék mellett aktív-e? Fogyaszt-e áramot? Vagy olyan mint pl. a közelség érzékelő, ami csak bizonyos esetekben )pl. telefonálás) működik?
2. Mitől függ az, hogy egy bluetooth-os hangszóró hangerejét adott készülék direktben tudja-e vezérelni vagy sem? Nekem van egy pici Anker bt--s hangszóróm, amin van külön hangerő állító gomb. Ez a Lenovo tablet-emmel szépen működik is. Akár a tablet-en, akár a hangszórón állítom a hangerőt, az mindig "szinkronban" marad. A régi telefonom (Xiaomi Mi2s) ezt nem tudta. Ott előbb fel kellett tekerni a hangerőt a hangszórón, majd a telefonról tudtam "adagolni", hogy mennyire legyen hangos. Akkor ezt betudtam a Miui-nak.
Sajnos ez EMUI is ugyanígy viselkedik. Van erre valamilyen beállítás / trükk? Ti mit tapasztaltok?(#8034) LadyBoy
Akkor OTA-n még másnak sem jött meg a 365?Autós használat: Én minden telefonomat eddig úgy használtam autóban, hogy rá tudtam irányítani az egyik szellőzőt. Anélkül szerintem az korábbi készülékem nem élt volna 4+ évet. Egyszerűen az üveg mögött mocsokmód fel tud forrósodni. Anno még a régi PDA-mal tapasztaltam ezt. Az sokszor nyavalygott, hogy melege van (ilyenkor a töltést le is kapcsolta). Akkor fogadtam meg, hogy készüléket soha többet nem teszek így ki direkt napsütésnek.
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz donjohnson #8032 üzenetére
Nem is lesz frissítés, míg el nem telik jópár nap/hét esetleg 1 hónap... Türelem... Vagy ott az FF. Nálam mindenhol hivatalost ír a B365-re, ha ez vigasztalás, majd az lesz, ha mindenki megkapja a hivatalos frissítésen keresztül. Sok dolgot javít a B365. Igazából nálam minden tökéletes, ha óvom a túlzott napfény+hőtől. Műszerfal egy Honda Jazz-nél elég meleg dolog (óriási a beeső napfény, mert nagyon kis szögben helyezkedik el a szélvédő, ergo mindenhonnan napfény éri + üvegházhatás).
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz donjohnson #7994 üzenetére
Telekomtól hoztam ki otthoni előfizetés mellé, 22 hónap részletre, 0% THM-mel. Direkt online rendeltem, hogy el tudjak állni ha mégsem jön be. Nougattal használnám én akár 3 évig is, csak működjön. Egyedül a biztonsági frissítés miatt lenne számomra hátrány a Nougat. Amúgy a dizájn nagyon tetszik, EMUI is bejött, stabil, gyors, jó az akksi, szóval maga a telefon nálam csillagos 5ös. Csak ha nem látom a kikelzőt, akkor mire megyek a telefonnal?
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
wdx
őstag
válasz donjohnson #7829 üzenetére
Amikor felteszel egy fóliát a telefonra, mindkét oldalán van 1-1 védő fólia. Amit látsz piros címkét, az egy felső, nem kopásálló réteg, amit azonnal célszerű levenni róla, mert azzal használni egy készüléket olyan, mintha ki sem bontottad volna a dobozból. De tényleg! Nem látni a kijelzőt, nincs fényerő, tükröződik, gyűjti az ujjlenyomatokat, nem jól látnak sokszor a szenzorok (ha azt is takarja), stb. Ennyi erővel maradhat a dobozában is
-
Dorian
félisten
válasz donjohnson #7809 üzenetére
Elsőre a mi a1 nagyon impresszív volt, de aztán több utánaolvasás után úgy döntöttem, hogy költök rá egy kicsit(?) többet. A feleségemnek P10-e van és hülyét kaptam volna, ha az új telefonom jelentősen rosszabb Ill. nagyjából majdnem csak fényképezés miatt akartam venni, mert a Samu J5 erre alkalmatlan, a tükrös gépem meg lusta vagyok cipelni.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Vikooo
addikt
válasz donjohnson #7797 üzenetére
A vas vagy a SW? Miben jobb különösen? Android One azért elég jó ütőkártya
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asztalos klub
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Rendszergazda topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával