Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pcnet

addikt

válasz wdx #8084 üzenetére

Novemberben jöttem Blue Mobiletól Telekomhoz számhordozással. Akkor kaptam új SIMet. SD kártya van a telefonomban, megpróbálom anélkül is. Erre nem is gondoltam. Köszi a tippet! :R

Drill***: Balázsék rádió műsorában pont múltkor nyilatkozott egy szóvívő a fogyasztóvédelemtől, Ő is azt mondta, hogy bontatlam csomagolású terméket köteles visszavenni az eladó. De ha nem csomagolom ki, akkor honnét tudjam, hogy megfelel e az igényeimnek/elvárásaimnak? Ezért nem értem, személyes, bolti vásárlásnál miért nincs lehetőség elállásra? Ott sem engedik kicsomagolni. Sőt ha még van kiállított darab, esetemben abból se derül ki a fényerő csökkentés, GPS pontosság, hálózati stabilitás. Se Ingresst nem telepíthetem fel, se SIMet nem tehetek bele, se boltból nem vihetem ki a kiálított darabot, meg ugye nem állok neki a kiállíttot telefont Oreora frissíteni.
    . Akkor, hogy döntsem el, élesben hogy fog teljesíteni? Csak a specifikációkra hagyatkozhatok.

Telekom ügyfélszolgálatán azt mondták, sérülés ne legyen a készüléken, mert azt meg kell térítenem. Ebből arra következtetek, hogy nem bontatlan csomagot várnak vissza. Viszont a doboz bal felső sarkán volt egy apró horpadás mikor futártól átvettem. Kibontást végig is fotóztam. Esetleg ebbe bele köthetnek elálláskor.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés