Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz oroszkrisz #9552 üzenetére
De nem kell megsértődni, senki sem sértegetett (vagy legalábbis nem az volt a szándék), közöltük hogy ilyen nincs (amit hiányolsz), valamint néhányan nem is hiányoljuk (de ez meg a mi gyengeségünk) és pont. Lehet kérdezni, lesz hogy negatív választ kapsz, ez van, az élet megy tovább.
[ Szerkesztve ]
-
oroszkrisz
tag
válasz kisbarack #9547 üzenetére
Az hogy a Samsungon (de ahogy valaki írta Lg-n is, de talán megnéztük Xiaomin szintén) a hívások csengő hangereje a csengőhang állítása, a riasztások hangereje az sms, chat, naptár, email, a rendszer(ilyen P10-ben nincs) hangereje pedig az óra hangerejét szabályozza.
-
veterán
-
veterán
-
laszi84
tag
A telefon rám akarja erőltetni, hogy frissítem Oreora, de én nem szeretném. Hol tudom kikapcsolni, hogy feldobja az értesítést? Néha idegesítő, hogy nyomkodni kell a "később" gombot.
Más: gyári töltővel töltöm, lezárt kijelzőnél írja, hogy szuper töltés, nekem úgy rémlik, hogy régebben csak 90%-ig írta és felette lassult is a töltés, most meg 100%-ig felnyomja szuper töltéssel... Ez normális így? -
asdf11
újonc
Sziasztok!
Telefon vásárlás elött állok. Melyik készüléket ajánlanátok? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, megbízhatóság szempontjából.
Almás telefont nem szeretnék, 3 Sony-m volt, mindnek volt valami baja, az utolsó pedig egyik pillanatról a másikra többé nem kapcsolt be...Fontos: Hívást mindig halljam (munka miatt)
Felhasználás: hívások fogadása, whatsapp, fényképezés (mert a kamerám nincs mindig velem), videó nézés, drónhoz kapcsolódjon és tartsa a jelet.
Oh, és legyen "kicsi", 70 mm széles telefont már nehézkesen kezelek egy kézzel.Fm rádió hiánya nem probléma, zenét is ritkán hallgatok, játszani nem szoktam, de csepálló kijelzö elönyben.
Köszönöm a segítséget!
-
süti5
őstag
Rájöttem, hol eszik sok energiát a kicsike, éjjel..... durva, hogy akkor az egyáltalán nem használt teló 20%-ot merül úgy, hogy csak a wifi maradt rajta. Ezt az lg 3-4%-ból megoldotta, ez elég durva különbség, mi okozhatja?
Oreo van rajta, frissítettem egyből, persze nem mondom, hogy emiatt eszik éjjel sokat, csak mondtam -
PACSA75
őstag
válasz sityupityu #9555 üzenetére
Én nem mondtam hogy ez nem probléma, azt mondtam, hogy megértem és tiszteletben tartom hogy ez titeket zavar (engem nem), szerintem ha valamilyen rendellenességet megállapít több mint egy azaz 1 ember, akkor az már igenis probléma .
-
wdx
őstag
Az elég durva, hogy éjjel 20% lemegy. Érdemes lenne megnézni, hogy mitől van. 2%-ot se lenne szabad ennie. Már megint egy másik telefonhoz hasonlítjuk, miközben semmi köze a készüléknek ehhez. Egy nem beállított készülék, egy nagy fogyasztású, beragadt alkalmazás lesz.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
veterán
-
veterán
Hát azért szerintem két százaléknál többet is lemehet ami normális. szerintem a 4 is belefér. Mondjuk az más kérdés, hogy kinek mennyi időt is jelent az éjjel fogalma.
(#9569) De miért állította volna át a modell nevét másra? Meg arról csak tudna.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Salvador Dal
csendes tag
válasz donjohnson #9503 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
wdx
őstag
válasz <Adamsky> #9570 üzenetére
Nekem még a régi hisuite van, ott egyből felajánlja az átnevezést, az újon nem tudom.
sityupityu: bárki átírhatja, tehát lehet egy előző gazdi, aki vagy nem volt tisztában a készülékével, vagy dualosította... Pl.
[ Szerkesztve ]
-
Darkcomet
tag
-
kato78
tag
Akinek nem jelez a telefon hívásokat, vagy bizonyos hívásokat, az nézze meg a Telefonkezelö -> Tiltottak alatt hogy nincs -e a feketelistára rakva az adott szám.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Darkcomet #9575 üzenetére
" ... a vállalat mérnökei a beépített funkciók működési hibáit, rendszerfagyást és energiafelhasználási problémákat tapasztaltak, amelyek olyan problémák, amivel a Huawei nem szeretné elrontani a készülék felhasználói .. "
Ez elsőre OK, de másodikra azért felvetődik a kínzó kérdés, hogy a Huawei mérnökei miért nem képesek a hibákat elhárítani? Persze aki tud a sorok között olvasni, az ezt lát(hat)ja: "Odaadtuk egy kis kezdő csapatnak az Oreo portolásának a feladatát a P9-re, de ez elsőre nem sikerült hibátlanul. Még egyszer nem akarunk nekifutni, ill. ebbe több energiát beletolni. Mégiscsak egy régi készülék. Ott a péhúsz, tessék azt venni (pont 11-el jobb mint a P9 )
Én egyébként sokkal jobban örülnék egy stabil, minden szempontból (!!) jól működő Oreo-nak, amire havi rendszerességgel jönnek a sec. patch-ek, mint egy kitudja milyen "P"-nek ...
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
-
wdx
őstag
Akartam én is javasolni, de féltem, hogy nem fogom tudni jól megfogalmazni... Éjjel, amikor én lefekszem, nyomok egy repülőgép üzemmódot, és ha nincs semmi gikszer (tehát a google nem akarta épp frissíteni a szolgáltatások keretrendszerét), akkor reggel ugyanannyi nafta volt a telefonban, mint este. Esetleg tényleg érdemes megnézni, hogy mi az ami zabál. Beállítások, akkumulátor, használat.
-
benfolds
őstag
-
wdx
őstag
Ergo te a GPS-re szavazol, én nem. Mellesleg a GPS aktív marad repülőgép üzemmódban. Azt én nem is bántom.
Azért nálad is körül kéne akkor nézni... Nem kéne ennie szinte semmit. 1 max 2 százalék a megengedett számomra. Mondjuk én full kritikus vagyok, de tudom, hogy mit lehet kihozni egy vas-ból. Mindezt úgy, hogy semmi csorba ne essen a használhatóságon.[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Bocsi, Google Play Services.
Én is dettó, ezért gariztatom jövő héten, úgyis van egy pixel hiba (vagy csak sub-pixel).
FR után, 0 alkalmazással is merulget (nincs helyelozmenyek és egyéb számomra felesleges funkciók bekapcsolva).
Felesleges alkalmazásokat ráadásul tiltottam, optimalizálás csak a GPS -nek van engedve, automatikus indítás dettó. Háttérben futás mindennek meg van engedve de úgyis csak akkor tud futni miután manuálisan elinditottam. Minden kombinációban próbáltam nem sok eredménnyel.
BT megy mindig, karkotovel összekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Amúgy azt vettem észre, az optimalizálás mellőzése fikarcnyit sem ér, azonnal megkapom a WhatsApp, Viber stb push értesítéseket és nem csak abban a szűk periódusban ahol a rendszer amúgy is engedi az ellenőrzést. Ezért sem adok hozzá semmit a kivetelhez kivéve ha problémás mint az időkép.
-
wdx
őstag
Az a low power egy telefonnál már nem annyira low, mint a karkötőnél... Észrevétel szerint egy hagyományos nap BT nélkül 5-20% energia megtakarítás. Majdnem mindegy milyen szabvány. Telefonnál. A többinél mindegy. Ez azért van, mert a kommunikációért felelős app a telefonon ugyanúgy eszi az akksit, mivel ébresztgeti a készüléket.
-
kisbarack
aktív tag
Sziasztok!
Flash Stock Kernel with fastboot (fastboot flash kernel Kernel_B370_VTR.img)
Ezt kellene megcsinálnom.
A fstboot meg van de hogyan flash-elhetem fel? Ennek a leírását nem lelem meg hirtelen és a Huawei multi tool-lal sem sikerül.
Pedig enélkül nem igen indul el a rom amit telepítettem1. Install TWRP
2. Boot into TWRP and make a Backup
3. Flash Rom zip file and reboot into fastboot
4. Flash Stock Kernel with fastboot (fastboot flash kernel Kernel_B370_VTR.img)
5. Reboot (fastboot reboot)[ Szerkesztve ]
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
kisbarack
aktív tag
Amúhy ahogy elnézegetem itt nem nagyon megy ez az aktív romolgatás.
a mélyvizes leírásban pedig nincs benne az oreóra vonatkozó root.
Aki ennek a felelőse, igazán be vehetné ezt is a sorba. Pár hete szépen linkelgettem is az egyik első hozzászólásomba, hogy ennek mi is a menete.
Egész pontosan itt[ Szerkesztve ]
-
-
kisbarack
aktív tag
-
tojaaji
aktív tag
válasz kisbarack #9595 üzenetére
1: Letöltöd ezt
2: Kicsomagolod egy random helyre majd nyitsz ott egy parancsablakot.
3: Telefon bootloader módba (adb reboot bootloader vagy kikapcsolt állapotban hangerő le + usb csatlakoztatás)
4: Kernelt bemásolod a platform tools mappába
5: fastboot flash kernel kernel.img majd fastboot reboot
6: Done -
kisbarack
aktív tag
válasz tojaaji #9596 üzenetére
Hát ezt most nagyon köszönöm.
Már majdnem feladtam a dolgot. Ezek a parancsablakos történetek nem igen vannak jelen a mindennapjaimban, mire konvertálta a fejem mit is kell tenni pontosan, majdnem a földhöz vágtam a telót!
De nagy levegőt vettem és megcsináltam, kb. 2 perc alatt!
Nagyon szépen köszönöm!!!
Már a telefon is elindult[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tojaaji #9596 üzenetére
platform-tools_r28.0.0-windows.zip
Ez miben másabb, több, jobb, mint a Minimal ADB and Fastboot?(#9597) kisbarack
Elsőre mit csináltál másképp, hogy nem jött össze? Az eredeti parancs - ezek szerint - mégis jó volt (én viszont hülyeséget írtam).[ Szerkesztve ]
-
walgud6
tag
370 óta hiába kapcsolom be az USB Debug-ot, amint nyomok egy vissza gombot és megnézem újra a beállítást kikapcsolja magától. Valaki találkozott már ezzel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs