Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz mjani1172 #3651 üzenetére
USB Audio Pro-t használtam a régi telómon, FLAC-ra, de a VLC is egész jó lehet. Persze használtam a Google Play Music-ot is. Sajnos ezekben nincs nagy tapasztalatom, mert leginkább Deezer-ezek, abból is természetesen max-ra vettem a minőséget.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Andor246
tag
Igazából a Sony fejhallgatóval mivel van egy DAC erősítő beleépítve így usb-n keresztül a zene minősége jó mivel a fejhallgató átveszi a szerepet csak az a baj hogy ahhoz túl nagy hogy az utcán rohangáljak vele. Na mindegy ez az én problémám. Bízok egy frissítésbe azért ami kicsit változtat majd a hangzáson.
-------iphone13promax-------
-
Sword
őstag
válasz Andor246 #3655 üzenetére
Már sokat javult. Képzelheted milyen volt a 126-ossal. Most hozza a mobilos átlagot, nagy javulást nem várok.
Ami még opció lehet Neked is, egy kisebb méretű DAC és abba egy kisebb füles.
De amig nem próbálod össze a kettőt.... Azóta sem találtam senkit, akinek menne USB-n keresztül az erősítő.
Csak BT (még jó, hogy az enyém tudja, majdnem Fiio-t vettem, amin nem is volt ilyen feature.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Andor246
tag
-
Andor246
tag
Azt hasznalom amit a telefonhoz adtak mert annál régebbi a fejhallgató hogy type c csatlakozó legyen hozzá. Viszont most letöltöttem a vlc lejátszót hát jobb mint a poweramp legalábbis az én fülemnek. Viszont néztem egy fiio E03 kis erősítőt szerinted az jó lehet? Teszt alapján jó. Jah meg persze nem egy ökör ára lenne.
-
Andor246
tag
Fiio E06 ot akartam irni csak annyit néztem már hogy magam se tudom melyik melyik :-)
-
Sword
őstag
válasz Andor246 #3665 üzenetére
Erre a teszt-re ránézve nem nagy durranás, de tényleg csak pár ezer ft, azért meg nem várhat sokat az ember
Mindenképpen menj el el olyan helyre, ahol meg tudod hallgatni. Meg egyáltalán működik-e vele, mint írtam, a Soundblaster E5-öt nem tudom meghajtani USB-n keresztül.
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
mjani1172
addikt
Kicsit ide kapcsolódik,használ valaki BT fülest?
Nekem állandóan szakadozik a kapcsolat ha a nadrágomba teszem a telefont,a kabátzseb még jó.
Ez ennyire gyenge lenne? -
lacus83
senior tag
Samsung level U és tökéletes.
Melohelyen telefon az asztalon én kb 15 méteres távolságra tőle és hibátlan.
Zsebben,kabátban kb mindenhol.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
missz
tag
válasz Szellem. #3640 üzenetére
én folyamatosan messengerezek, egyáltalán nem "eszi" a telefont, legalábbis vészesen nem mondjuk Facebook appom nincs, azt utálom...
más: én pedig azt vettem észre, hogy a csodaszép-tényleg az-gyári hátlapi tok úgy karcolódik mint a fene, persze nem baj, nyilván azért van, de ha nincs rajt 200 hajszálkarc akkor egy sem...egy hete van meg a telóm
frissítettem, az akksi jó, más hiba sem jött elő ezidáig...
a fényképező is remek"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
Andor246
tag
Köszi a tesztet. ;-)
Igazából furi mert valamiért a sony fejhallgatomra se vált át azonnal ki be kell dugdosni hogy egyszercsak usbn keresztül átadja a hangot.
Nekem samsung iqonx fülesem is van és hihetetlen a működése mert akkor akadozik ha az utcán sétálok ha buszon vagyok vagy otthon és a telefon egy fix helyen nem akad de ha az utcára megyek és akármilyen közel tartom akadozik olyan inkább mintha valami zavarná. Az S7 Edge mellett is akadt úgyhogy nem a mate 9 hibája az tuti.-------iphone13promax-------
-
thebear007
aktív tag
-
Sword
őstag
Épp most hasonlítgatom BT hangját az Ipad mi ki 4-el. Pariban vannak, ez most meglepett. Utoljára az első firmware-el teszteltem igy, akkor csúnyán kikapott a Mate.
-
Nfsman20
tag
Üdv mindenkinek!
Valami rákfene utól érte az én telefonom is, a megszokottnál jóval gyorsabban merül és mindig az android rendszer szipákolja a delejt.
Múltkor valaki itt emlegetett valami wipe catch-t, talán megoldást jelent erre? Már nem emlékszem mire is jó
Ha ez nem segít, akkor factory reset? Fene ette volna meg, nem tudom mit rakhattam rá, vagy mi lelte, de az eddigi 2 nap + 6-7 óra SOT-ből lett 1 nap meg 3-4 óra."A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
pepetech
őstag
válasz Andor246 #3683 üzenetére
Érdekes nekem egy pörgősebb munkanapon amikor sokat vezetek megy a bluetooth a zene erről szól a kocsiban telefonálok róla melóhelyen szól a zene közben minden szinkronizál. Így mire haza érek 18 fele van a teló 30%-on 1óra 30 perc sot-vel. Viszont hétvégén kijött a 8 óra sot 1 nap alatt. Szóval ez az sot nem releváns.
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
snorbi82
senior tag
Jönn a következő verzió: B175 néven
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Luser2000
addikt
válasz snorbi82 #3688 üzenetére
Mérete alapján még egy tisztességes Security update sem nagyon fér bele szerintem.(... most látom, hogy adesktop alkalmazás rosszul jeleníti meg a méretét. Nem 2MB, hanem 494MB ...) ugyan azokat a funkciókat írja a changelog-ban, mint ami a 156-al is jött.
Ehhez képest viszontÍme:
"Ez a frissítés tartalmazza a 10x zoom funkciót, és optimalizálja főképernyő alkalmazáslista megjelenítését.
[Újdonságok] Új 10x zoom, amivel távolról is élesebb képeket készíthet.
[Optimalizációk] Optimalizált főképernyő alkalmazáslista megjelenítés, a jobb élményhez. Csökkentett CPU terhelés a többmagos folyamatoknál a jobb rendszerteljesítményért. Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.
[Frissítés megjegyzések] 1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 2. A rendszer a frissítés után újraindul. Ez kb. 5 percet vesz igénybe. 3. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért."Szerintem 156-nál alacsonyabb verziókra ez nem is fog felmenni közvetlenül.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
KZP
őstag
válasz Andor246 #3687 üzenetére
Nekem a Mate 8-nál pont a Nougat hozta meg a hosszabb üzemidőt. A 6-os Androidnál 6-7 óra SOT után a 7-esen 8-9 óra lett.
Itt, a Mate 9-nél is kb. utóbbi a helyzet, esetleg egy kicsivel a Mate 8 alatt teljesít üzemidő szempontjából. de tényleg csak minimálisan.
Én főként wifin használom a nap legnagyobb részében, lehet, hogy mobilhálózaton lényegesen rosszabb lenne a Mate 8 üzemidejéhez képest, ezt nem tudom. -
Bilux
veterán
Nekem meg sem találja a program csak a 156-ot
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Szellem.
nagyúr
Ti milyen desktop alkalmazással nézitek a telefonra a frissítést? Van olyan Huawei program ami hamarabb jelzi a telefonra a frissítéseket? Vagy a HiCare-ben ugyan azt látom és ugyan akkor??
-
bébi67
aktív tag
Az enyém B138-on van és nem talál frissítést.Majd csak rákerül a sor erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest