Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
válasz Pongi1975 #3200 üzenetére
Hát elég jó árban van. Akkor inkább várunk.
De ha még működik, akkor gondolom van aki használja.
Itt írta valaki, hogy van ingyenes változata is.
1723-as hsz[ Szerkesztve ]
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
-
pepetech
őstag
Nos aki leszedte a gyári fóliát (mert kisebb karcokat az is kivédeni) de megbánta, na azoknak szeretném megosztani eme remek fóliát. 4 db-ot küldtek sok évnyi kihagyás után a 4.-et tudtam felrakni légbuborék és por mentesen de viszont amit kaptam az elképesztő. Sima fólia de olyan mint a gyári hanem jobb. Észre sem veszem, hogy rajta van. Méretre és érzésre is tökéletes. Én nem fogok mostantól üveggel bohóckodni be kell látni hajlított üvegnél szívás van. Viszont muszály voltam rárakni valamit eddig fólia ellenes voltam de a gyári tok amióta szétbarmolta inkább fóliázok .
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
tothjani81
senior tag
Úgy érzem megérik a telefonom a cserére, mert sajnos megint produkálta a nem rragálok semmire funkcióját . Ugye 3 hónapon belül vagyok. A cseretelefon opció hogyan működik tudja valaki? Na meg mennyi idő?
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Looserke
őstag
válasz tothjani81 #3209 üzenetére
FR volt már?
-
Steven
addikt
Következő update , mi várható :
[link]Big update for the USA version spotted. MHA-L29C567B167
Updates include:This update optimizes the drawer homescreen display.
Adds a feature, which enables you to send and receive group messages when you use a SIM card without MSISDN.
Adds a feature, which displays contact names in group messages for a richer experience.
Optimizes the drawer homescreen display for better user experience.
Fixes an issue where you cannot use Google Voice when using the SIM card of a certain carrier.It's currently installable/rebrandable via a paid service, but not able to be installed any other way yet.
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
fog jönni... nyilván végleges formában... de igen én is szeretek frissítgetni ettől jobban érzem magam
szerintem márciusra tervezik... mivel a p9 et 7.0 át is addigra jelentették
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Tav-Csoves
őstag
Easter egg, vagy egy új funkció rejtett eleme?
Húzd le az értesítések menüt, érj hozzá, és tartsad az ujjad a beállítások fogaskerekén. El kezd felpörögni, majd ha pedig jól engeded fel az ujjad, a fogaskerék legurul a képernyőről.
(És most a topik összes lakója pörgeti a fogaskerekét... nézném azt a sok értetlen: "mire jó ez nekünk?!" - arcot ) -
Looserke
őstag
válasz Tav-Csoves #3214 üzenetére
És tényleg! 😂
-
törölt tag
Kíváncsi leszek, hogy mennyire fogja le**arni a Mate-et a Hüvely most, hogy jön a P10... Túl sokáig nem volt zászlóshajó a Mate, ráadásul még 1 szoftverfrissítés se jött ki rá a megjelenés óta.(mókolgatásokat nem számítva)
-
Luser2000
addikt
Van valakinek "obszidián fekete" Mate 9 készüléke?
Végül került ilyen forgalomba egyáltalán? Képeken bitang jól néz ki.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
snorbi82
senior tag
Igen ám, csak közben már tesztelik a B172-es verzit is (még béta) ami már EMUI 5.1-el jönne ki!
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Szpisti
addikt
Vagy egy régi problémám, ami csak ezzel a mobillal jelentkezett:
Aki használ Facebook appot, nézze már meg, hogy bármelyik ismerőse profiloldalán, a "Névjegy" oldalt tudja görgetni? Mert nekem áll mint a szög.Bocsi, vagyis a Névjegy oldalon belül a "további információk" oldal nem mozdul, amelyiken a születésnap, stb van.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Azt szeretném kérdezni, Galileo GPS hogy működik itthon most? Lehet érzékelni, tényleg 1 m?
Nokia 1610i Huawei Nova
-
BeastMode
őstag
válasz Tav-Csoves #3214 üzenetére
Android 6.0 óta megvan ez
-
Bilux
veterán
Valami lesz már lehet telepíteni
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
Full az még mindig nem jó
-
Bilux
veterán
Kaptunk egy Duo Google alkalmazást videóhívás app nem lehet törölni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest