Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
válasz Cingáriusz #3354 üzenetére
Hány MP-en fotózol? 12 vagy 20?
-
Steven
addikt
Már ha "témánál vagyunk"
Romra vissza térve én amit észre vettem , hogy Antutu 156 alattiakkal rendre 143-140 ezer pontot adott, ezzel meg 131 max
Fotókról annyit hogy nem vagyok fotós nekem amiket linkelgettek mind jónak tűnik...
Recska még mindig ott dolgozol ezek szerint
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
thebear007
aktív tag
válasz #45553408 #3409 üzenetére
Persze, az Mpl a megbízhatóság szobra... Két fillérnél többet az életben nem bíznék rájuk, nemhogy egy 2k-s telót.
Sotekem jobbnak tűnik a 156 után, 2 nap, wifi nélkül, kevés telefonnal, sok nettel 49%.Szombat-hétfő reggelig.[ Szerkesztve ]
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
Techergo87
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a Vodafone által forgalmazott készülék ek mindegyike csak 1 simes? Korábban írta valaki hogy neki vodás van és az függő, 1 simes.A vodánál nem voltak a helyzet magaslatán és nem tudtak segíteni.
-
veterán
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #3381 üzenetére
Tévedés! A nyers kép azért nyers mert neked kell utána beállítanod azokat az értékeket amiket a JPG algoritmus magától megtesz ( néha rosszul ).
Tehát pl. a DNG-n nincs élesítés, ezért homályosabb, neked kell tetszés szerint állítani. Úgy mint a fehéregyensúlyt is... -
félisten
válasz #18001664 #3417 üzenetére
Ugy, hogy fotozaskor a fokusztavolsagot rendesen beallitjak. Ha azt gondolod, hogy az eletlen kepbol lehet korrekt eles kepet csinalni, akkor sulyosan el vagy tevedve. Az eletlen kep lenyegeben arrol szol, hogy a frekvenciaspektrum felso resze le van csapva, es fogalmad sincs (se neked, se a programnak), hogy ott mi volt.
Az utolagos elesites olyan, mintha levagnad a magas hangokat a zeneben, es utolag probalnad kikovetkeztetni, hogy mi lehetett ott.
while (!sleep) sheep++;
-
Steven
addikt
Tök más téma megjött csájnából az android kontim. Hatalmas , manualba van qr code amivel le tudsz tölteni app-t felrakod és kapsz 3000 játékot hozzá.... összes psp , összes n65 , összes game boy stb
simán ajánlom full jól működik ...
mate 9 en akadás mentesen mennek a játékok akár fifa 16 akár nfs vagy tekken 6 stb
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Hevesjeges
csendes tag
Frissítés óta az Egészség app teljesen megbízhatatlan.Használata nélkül is megvan az ember, de az utóbbi időben nagyon megkedveltem .Négy emeletes társas ház ,harmadik emeletén lakunk, lift nincs és mindig dicsekedtem a havi szinten megmászott emeletek számával, most ennek vége.Lépés számokat is sok perces késéssel teszi ki , ha egyáltalán kiteszi a lezárt képernyőre.
Másik : ha bekapcsolom a GPS-t az értesítő sávban nem mutatja, frissítés előtt mutatta.
Fényképezés:Szeretek fotózni, komoly szerelésem van / Nikon DSLR gép, több zoom objektívvel/, telefont ritkán használtam fényképezésre.Sokan fanyalogtak itt a fórumon, hogy jó, de... Kipróbáltam és egyre jobban megkedveltem, szép képeket lehet vele készíteni. /Tudni kell kezelni és ismerni a korlátait / Nem síróm vissza Samsungomat, szerintem a Mate 9 nyerő. -
Muky_
tag
Kínai modellen már tesztelik az EMUI 5.1 (MHA-AL00C00) -et
B202 a frissítés buildszáma.
Vannak még hiányosságai bőven, de állítólag nagyon gyors.
A névjegynél az android 7.0 és az EMUI verziója is 5.0.[ Szerkesztve ]
-
Muky_
tag
válasz Techergo87 #3426 üzenetére
RECSKA fórumtársal hasonlóan nekem is vodás és 1 SIMes a telefonom. A bővítési lehetőség mindenkinél megvan csak nálunk SIM + SD Kártya helyünk van.
A Dual SIMnél is van SD Kártya hely ,de az a SIM2 rovására használható (bár erre is van buhera, hogy SIM2 és SD hely is használható legyen egyszerre)RECSKA : Neked is függő? (gondolom igen)
[ Szerkesztve ]
-
Muky_
tag
válasz thebear007 #3428 üzenetére
Közben javítottam a HSZ-t.
a buhera alatt megtalálod a linket! -
TedMosby26
újonc
Sziasztok
Sajnos a 156-os builddal én is ráfáztam/úgy nézem fényévekkel visszadobott az előzőhöz képest!!
-2db 5 perces YouTube videó után, 13%-ot ugrott az aksi (előtte max 2%)
-kocsiban auxra szoktam vágni mióta meg van.. ugyan az a két órás mix 5%-ot vett le mire végigment, ma ugyan ez 21%!
-képek téren én is látok különbséget, egyre gyakoribbak az életlen vagy elmosódott képek! És én itt most nem korábbi telefonhoz viszonyítva írom a tapasztalatom ( ma direkt ezt szerettem volna tesztelni, kijelző és kamera folyamatosan ment, közben 13 képet lőttem vele, 7 perc alatt! ( szerintem már meg sem lepődtök ha ide biggyesztem, hogy 11% ismét repült)
Engem az sem zavarna, ha nem folytatnánk tovább a jelentkező hátrányok ismertetését/nem megértését, csak szeretném vissza az előző buildet, van erre hivatalos opció? -
Muky_
tag
válasz TedMosby26 #3431 üzenetére
Próbálj a recovery-ben egy cache törlést, hátha megoldja az aksi gondokat.
Ha mindenképp a downgrade mellett döntesz azt csak az FF + Proxy párossal tudod megoldani.
Nekem semmi bajom a B156-al (kopp kopp). Sőt mintha tovább bírná az aksi. Fényképezni meg csak nagyon amatőr szinten szoktam :-)[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
A 3405-ben raktam fel 2 képet. Nappal jó, este rossz. A tiednek is ezt kell tudnia, szerintem ez fényes nappal nem elmegy, ha kell akkor még egy kicsit rá is lehetne segíteni. Az este és a mozgó dolgok már nem ilyen jók.
[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Szia
Képernyőmentéseden lévő program az mi lenni?
Aku használata mintha nálam is romlott volna 156 után.
Visszatérni régebbi verzióra mentés nélkül csak resettel lehet? Vagy már teljesen mindegy mert úgyis a 156 ra fog frissíteni?Üdv.
LacusMenüt nem adja be lehet én vagyok béna, pedig nyomom a hangerő fel + Power gombot.
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
lajozs
aktív tag
Nekem úgy tűnik, hogy az eddigi telefonjaim fórumaiban is kitárgyalt jelenség, az energiaellátás-vezérlő automatika "tanulási" folyamatának eredményeként jelentősen javul a rendelkezésre állás. Én a 138-ast az itt megjelent leírás alapján még aznap telepítettem, és pár napig szomorkodtam az akkuidő miatt. Ez mostanra teljesen rendbe jött; megkockáztatom, javult. Bár a 156-ot még kivárom/átugrom, a Te esetedben is van remény pár nap használat után a javulásra. (Sokan sokáig a battery.log törlésére esküdtek, de beigazolódott, hogy inkább placebo.)
[ Szerkesztve ]
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
Muky_
tag
válasz lacus83 #3434 üzenetére
Beállítások - Akkumulátor és alul a Fogyasztási szint majd Hardver és ott a Képernyő.
Ha downgarelsz a rendszer fel fogja ajánlani a frissítést ,de a Rendszerfrissítés jobbra fent 3 pötty beállítások módosítása és Automatikus letöltés Wi-Fi-n kikapcsolod akkor elvileg nem frissít. -
KZP
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Mate 8-at használok, de nagyon bennem van, hogy váltok Mate 9-re... A nagyobb tárhely és az infra fontos lenne. (Persze, a sebesség is számít.) Egy dolog bizonytalanít csak kicsit el, az üzemidő. Mate 8-nál, mióta megkapta a Nougat-ot, látványosan javult az üzemidő, kb. 1 óra képernyőidőhöz 10% merülés társul. Igaz, kikapcsolt kijelzőnél csak a Messenger és a Viber futása van engedélyezve.
Itt, a Mate 9-nél mi a helyzet ezzel kapcsolatban? Mert olvasni ezt is, azt is... Jobb, rosszabb, vagy ugyanilyen akksi terén?
Köszönöm, ha válaszol valaki. -
lacus83
senior tag
válasz #45553408 #3446 üzenetére
KB most úgy néz ki a dolog 156 al, hogy tegnap volt reggel feltöltve, ekkor frissült egyébként.
24 óra üzemidőt bírt 19 százalék lemerült állapotig. Ebből kijelző idő 5 óra 35 perc
Ez rendben van e?24 óra alatt közösségi média, YouTube Bluetooth fülessel párosítva. Játék most nem volt.
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
snorbi82
senior tag
En nem nagyon szoktam nézni, hogy mennyi képernyő időm van. Átlagban minden 2. este vagy utána reggel rakom toltore. Nekem ez furcsa G4 után ahol volt hogy nap közben töltenem kellett.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest